Duschad och klar

min nya

Efter en lång behövlig nattsömn vakna jag imorse och kännde mig allmänt pigg och glad.
Det var bara upp sen sätta igång och rya här efter gådagen med 4 ungar :D Blev en hel del stök men det fixa vi snabbt imorsen.
Sen in i en dusch för lukta gott gjorde jag absolut INTE.
Så nu sitter jag duschad och klar och vi ska hitta på något vet bara inte vad riktigt än, men vi har ju bil idag så då får man ju faktiskt passa på och göra något.
hade en liten tanke på att kanske åka och hälsa på min vän i Laholm som jag inte träffat på 100år känns det som men nej typiskt just idag när hon skulle till Göteborg lite synd för det är ju inte varje dag vi har möjlighet att åka någonstans.

Ikväll är det melodifestivalen och då kommer Jokke och Johanna, dem skulle komma vid 6 sen blir det lite tacos och så innan det hela drar igång.

Och får ju inte glömma att idag får jag min nya telefon :D:D:D
Jag är så lycklig.
Samsung Touchwiz Rosa


4 barns mamma

Denna dagen har varit lång, jag har passat min vän Dalins barn hela dagen.
Så jag har haft
1. Ronja 2år och 4månader (min)
2. Natalia 2år och 2månader (Dalins
3. Bianca 10månader (min)
4. Olivia 10månader (Dalins)
så ja jag har haft full rulle här idag och inte nog med att jag faktiskt presterat 4 barns mamma hela dagen utan jag har gjort det själv, min man har inte varit hemma.
Men det gick faktiskt oväntat bra dem första timmarna, tills jag hade 4 trötta, hungriga och pipiga flickor, då var det lite illa.
Men gud jag måste säg att jag avgudar folk som faktiskt klarar av att ha det så här, jag tänkte på de det finns ju faktiskt folk som har det så hära och lever med det dagligen, så man ska faktiskt inte klaga haha.
Men alla ungarna har varit jätte snälla och lydigt mig och så hela dagen.


Måste tacka Dalin för denna dagen, du hon har fått mig till att inse att 2 barn är skit bra och räcker gott och väl. TACK!
Nån Rasmus lär det ju inte bli på massor år nu iaf.
Haha.

Nej nu har vi nyss ätit kebab och kollat på lets dance och nu tänkte vi kolla på rallybrudar men först ska jag gå in och duscha.

wihoo

Då har jag besöks rekord idag :D
Dock inte så mycke men det är mer än i vanliga fall iaf.
Jag blir glad

Bianca sjuk

jag ´som skulle städa idag, det blev inte riktigt så då nej.
Bianca har fått hög feber och massa pip troligtvis tänder på g så hon har skrikit bokstavligttalat skrikit näst intill hela dagen och jag får sån panik när dem skriker så mycke för jag kan inte göra ett piss för att hjälpa till det gör så förbaskat ont i mig, sen har jag ju faktiskt en flicka till och hon har givetvis också varit super jobbig idag eftersom hon knappt fått någon uppmärksamhet för jag inte haft tid för lillasyster skrikit hela tiden.
Sen Jonas fick åka iväg och hjälpa hans svåger så han är inte ens hemkommen än.
Ja shit ringde min moster för ett tag sen och kolla om hon hade alvedon till bianca och det hade hon tur de för jonas hann ju inte hem till apoteket stängde och jag hade bara alvedon som till Ronja.
Så iaf när hon var här och lämna dem så tog hon Ronja med sig hem en stund.
Jag gick nyss in och la Biancis men det låter inte som om hon vill sova, hon har ju fått alvedon nu så nu är hon lite pigg och glad och ligger inne på rummet och pratar för fullt.
Tycker Jonas kan komma hem nu för jag är svin hungrig och vi skulle äta pizza idag, men jag undrar de prata med han nyss och då var han mitt ute i skogen så han hade ingen tekning så jag hörde inte vad människan sa, tänkte höra om han hade långt kvar hem för i så fall kokar jag mig lite pasta eller ntt för jag orkar fan inte vänta längre på han nu.

Och just ja jag har ju inte fått städat idag, nej snarare tvärt om här ser ut som %&?/¤# så jag tänkte jag skulle ta och plocka undan lite nu iaf.

Städ torsdag

Ja då fick man en härlig mys kväll igår bara för mig och mannen, så då får man ta ett litet ryck här hemma idag borde ju ha fått lite energi men nej, jag har bara så fruktansvärt5 ont i ryggen.
Men har börjat min städning iaf tagit köket så nu tänkte jag ta sovrummet menb jag måste ta en paus mellan varje för annars dör nog min rygg, tror det är fel på min säng så hoppas på en ny snart så kanske jag kan leva ett normalt liv igen för detta är lite jobbigt.
Jonas är och hjälper sin mamma lite idag, jag skulle åkt me in till stan och städat lite i min lokal men det blev inte riktigt så eftersom jonas väkte inte mig förrän precis innan han skulle åka så jag sket i de.

Martina och Liam kommer sen i eftermiddag en stund så tänkte gå ut och bara slänga ihop smet till mockarutor lite snabbt så vi har en liten kaka man kan äta, får se om jag orkar annars får hon väöl köpa med sig en kaka.

Har tagit fram mat till ikväll det blir kassler och potatisgratäng, sån som är färdig i påst brukar alltid göra potatisgratäng själv men denna är så fruktansvärt god gräddig och så som potatisgratäng ska vara.

Nej gå och städa med mig

...

Jag har blivit utmanad av Johanna www.baradu.webblogg.se



Regler
Det här är svårare än vad du tror! Kopiera (ctrl+c) detta till din blogg. Utmana 5 personer och berätta det för dem.
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord!
Om personen som utmana dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge smma ord som han eller hon gjort.
Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt namn som svar (men du får skriva ditt namn på fråga1)! Lycka till!

1.Vad heter du? Therese
2.Ett ord på fyra bokstäver? Tank
3.Flicknamn? Tilda
4.Pojknamn? Tore
5.Yrke? Taxi chafför
6.Färg? Turkos
7.Klädesplagg? Trosa
8.Mat? Tacos
9.Sak i badrummer? Toalett
10.Plats/Stad? Tollarp
11.En orsak att vara sen? Trött
12.Något man skriket?  Tur
13.Film? Titanic
14.Något man dricket? Te
15.Band? Torlifes
16.Djur? Trollslända
17.Gatunamn? Tredalagatan
18.Bil? Tyota
19.Sång? The power of love


Jag utmanar www.nya.bloggis.se/Dalinleandri  www.jeennyyss.blogg.se  www.mysplych.blogg.se  www.pattiee.blogg.se  www.naildesign.blogg.se


saknat

som jag har saknat min blogg idag.
Jag har gått och tänkt på min blogg hela dagen, det är fan helt sannslöst hur fast man kan vara i en blogg värld, jag har också tänkt på alla bloggar jag följer att jag måste kolla dem osv.
Okej dagen har varit så här jag vakna vid 8 då bestämde vi oss för att ronja inte skulle på dagis utan hon skulle med oss till stan, så då ringde jonas dagis och sa till dem att ronja skulle vara hemma idag och umgås med sin lilla familj, ja tiden gick och vi gick till e22 och tog bussen in till stan där vi gick ett tag hitta en skit snygg klänning på cubus men jag köpte inte den va tänkte jag på så trög det var ju inte direkt som om den var dyr NEJ den kosta 100kr och jag köpte den inte hur trög får man bli, suck jag ångrar mig MYCKET.
Tror jag får åka in och köpa den imorgon tyckte verkligen super mycket om den, men den var på rea så den finns säkert inte kvar.
Och får inte glömma köpte ett par skor till min minsta dotter hennes första par skor, eller ja dem första som är köpta till henne hon har ju haft skor men som varit ronjas innan.
Det blev en tripp till Blåa loppan också idag, sen låna vi svärmors bil och körde och storhandlade på willys.
Hem med grejorna och ungarna sen fick min mamma äran att vara barnvakt för jag och min man bestämde oss för att gå ut idag och ha en mys mys dag.
Vi åkte till Krögarna och åt mums jag åt fläskfile och stekt potatis och bea sås det var så super gott och jonte åt en super god pizza och jagf bara älskar deras mat, sen ett plus i kanten är väl att det var där vi firade vårt bröllop efter vigslen underbart snacka om flachbacks.
Sen gick vi upp till Marilene ett tag på en kopp kaffe innan bion.
Var sen och kollade på bio på bröllopsduellen.. ja jag vet sluta gnäll men det var den enda filmen som gick ikväll som vi inte redan hade sett så det fick helt enkelt bli den eftersom vi redan bestämt oss för att gå på bia ida.
Höll ju på att glömma berätta om vår lilla tur till video mix eller hemmakväll, jo vi skulle gå in där och köpa lite läsk och nått lite godis till bion, men när vi kom in där och skulle betala hiotta min lilla man inte sitt visa kort alltså kunde inte betala  så han börja yra runder och försöka ringa banken och spärra kortet och i princip vägrade ringa krögarna som jag sa till honom och när han till slut ringde dit så jo visst hade dem hans kort där. Så skönt.
Nu är vi hem kommna och jag är as trött så jag tänker faktiskt bara kolla dem viktiga bloggarna sen gå och nanna.
natti natt

gör naglar

Nu ska jga fixa jonas systers naglar lite, väntar bara på att hennes lille bebis ska somna så vi kan börja :)

God morgon

Igår kväll eller ja jag somna vid 6 tiden igår när jonas gick och träna och bianca sov och ronja lekte med sin mormor då passa jag på haha sen vakna jag när jonte kom hem och var vaken en stund sen sov jag igen, det är farligt att sova för mycket jag är helt slut hela jag idag.
Vet inte vad vi ska hitta på idag Jonas är och lämnar Ronjis på dagis nu sen får vi se, blir nog ett ryck i ungarnas sovrum för det blev inget av det igår.
Sen idag är det ju semel dagen så då måste man ju äta semlor idag, tänkte jag skulle ringa jonas syster och höra om hon vill komma hit och äta lite semlor sen hon älskar nämligen semlor och det skadar ju inte ätt hon har en liten bebis med sig och jag tycker det är så mysigt han är ju bara för söt.
Han ska nog inte heta kevin nu mer, dem är inte riktigt säkra på vad det blir i stället men dem var väl lite inne på Anton.

...

Som jag kanske inte berättat så fick mitt företag inte heta NailsTheLux tyvär så nu ska jag heta Salong Kristianstad Naglar, och nu är allt klart.
Så blir allt bara som jag vill och har planerat så kommer jag att öppna min salon den 2 Mars.
Wiiii jag är lite spänd nu, lite ont i magen, lite nervös så där allmänt.

Dagis

Då är jag ny hem kommen från dagis där jag var lite sen idag med att lämna lille Ronja så dem hade redan gått till gympan när jag kom så det var bara att springa dit med henne.
Idag ska jag fixa ungarnas sovrum är tanken men vi får väl se vad som händer.

100

Jag måste ju bara göra ett inlägg till när det står att jag har 99 inlägg.
Så detta är alltså mitt 100de inlägg

Varför bada så varmt?

Jag badar alltid så fruktansvär varm så jag tror jag ska börja koka, jag hinner inte ligga i badet särskilt länge för det klarar jag inte av det är aldeles för varmt.
Som nu gick jag in och bada jag hann precis tappa upp vattnet sen var det dax att tömma det för att ta en dusch och svalka mig något inte för att jag duschar kallt men några grader mindre än när jag badar blir det nog, när jag duschat klart är det ju inte direkt som jag orkar vara kvar i det igen ångade badrummer som är as varmt så då får jag ta handduken om mig och springa in i sovrummet och torka mig och så där. SUCK jag är trög i stället för att bara ha lagom varm och kanske tillochmed kunna ligga och njuta och koppla av ett tag.
det var rätt bra när jag var gravid för då vågar jag inte bada såhär varmt för då hade nog den stakars bebisen dött så då va det så där super mysigt att bada.
Jaja nog om badandet nu ska jag väcka min man som hann somna på soffan den lilla stunden det tog i badet och gå in och lägga mig.
Natti natt

Söndag

Då har denna söndagen gått och det har varit en mycket bra dag, trotts att det är söndag brukar inte gilla söndagar men idag gjorde jag visst.
Dagen börja med att jag fick ett ryck att jag skulle städa Ronjas rum som såg ut som ett bomb nerdslag, men det blev lite mer än städning visst det slutade med att jag nu ändrat lite här så nu har ungarna ett lek rum ( Ronjas gamla) och ett sov rum (Biancas) det blev faktiskt ganska bra jag blev iaf hel nöjd.
Men behöver köpa nån förvaringshylla nån som vet nån bra till hyffsat pris?
Sen när det var klart va det bara att bege sig ut i köket och börja med maten "Köttbullar sås och potatis" för svärmor skulle ju komma på besök och det är ju inte så ofta det händer nu mera så fick ju bjuda på lite mat och så sen blev det efterrätt då kom även jokke och johanna det var också ett tag sen dem var här det blev iaf semlor mums mums det var för jag blev lurad att det var den dagen idag som man ska äta de men det var visst inte förrän på Tisdag, jag blir förrvirrad alla säger olika, men det var gott iaf och jag kan nog äta det på Tisdag också ;)
Sen blev det lite spel med Jokke och Johanna när jag lagt ungarna dock ville inte Ronja sova så till sist fick hon också vara med och spela lite.
När dem gick, gick det bättre och lägga Ronjis då Johanna bussat lite med henne så hon var lite tröttare.
Så idag har varit en trevlig dan nu sitter jag och funderar på att gå in och lägga mig i ett bad sen blir det nog sängen för imorgon har jag mycket att tänka på och ordna.

Melodifestivalen

Tyckte det var många bra idag men absolut var det rätt att Molly gick vidare, jag vet inte vad men jag tycker om henne.
Sen har vi bara suttit här i soffan resten av kvällen och haft mysigt.
Nej nu ska jag sova det kommer ju en dag imorgon också, och imorgon tänkte jag ägna mig hela dagen åt att tvätta om där är ledigt i tvättstugan vill säga, det brukar faktiskt vara min man som tvättar här hemma men jag tänkte jag skulle göra det imorgon.
Nej sova skulole jag ju göra.
Natti natt

tacos dax

Nu ska vi äta lite tacos gotti gott.
Tror nästan min stora flicka börjar bli sjuk, jag blir så trött, hoppas på sommar SNART så man slipper dessa jädra förkylningar och barn sjukdommar.
Nej måste dra dem ropar för fullt här att maten är klar.

Haft fin besök

då har vi haft fin besök idag av Marlene och hennes små gullungar, blev lite kaffe och kaka och lite skit snack allt, ungarna fick leka av sig och det är ju sällan fel.
Ikväll är det melodifestiavlen och det tycke jag är roligt, tänkte äta nått gott till de ikväll men vet inte riktigt vad, nej just det jag vet inte ens vad jag ska äta till middag det kanske man ska bestämma snart, är ju snart dax att äta.
Min stora dotter sover midda just nu, det har hon inte gjort på jag vet inte hur länge, undrar om hon börjar bli sjuk eller hon bara var så utslagen efter allt bus med Julia och Emilia.
Jag är så fruktansvärt sugen på att dricka lite öl och sjunga sing star men vi har ju sålt vårt så jävlans trögt gjort det som var så skojigt.
Hade varit en perfekt kväll först kolla på melodifestivalen och äte nått mumsmums sen dricka lite öl och sjunga sing star och ha roligt med nån stakare.

Scones

Nu ska jag gå ut i köket och baka lite goda scones till min lilla familj.
Det är ju så fruktansvärt gott.

Bolt

Nu har vi nyss tittat på Bolt och den var bra.
Nu ska jag sova är trött som fasiken, och snöar gör det deprimerad blir jag.
Natti natti

Mat

Det blev visst lite bakande idag, jag blev så sugen på chockolad cornflakes så sånna fick vi allt göra sen Jonte blev sugen på Mockarutor så då fick vi göra det också så nu har vi massor med gott till ikväll men frågan är då om vi kommer orka äta något mer.
Vi har nyss ätit midda det blev potatisgratäng och baconinlindade kycklingfileer och oj vad vi har ätit jag har super ont i min lilla eller ja i magen.
Bianca har redan gått och lagt sig för natten det gjorde hon redan vid 6 tiden hon var super trött och jag kunde verkligen inte hålla henne vaken längre.
Snart dax för min stora tjej att gå och sova också men just nu sitter hon och myser med sin pappa och kollar på amigo tror jag det heter.
Ikväll är det lets dance spännande, vem tror du åker ut?
Jag har inte en anning vem som kommer få åka men hejar helt klart på Morgan han är bara så underbar, han var min stora idol när jag var liten när han var med i Tippen, det var ett underbart program kommer ni i håg?
"Tippen vi fina sopor har, tippen här vill vi stanna kvar..."
Nej nu får jag gå och fixa innan ronja ska sova för sen måste jag ju hinna med att lägga mig i ett varmt mysigt bad innan lets dace börjar, och jag måste verkligen för min gulliga dotter hon tyckte att när vi bakade så skulle mamma ha lite smet i håret.
Nu sitter hon och sover på sin pappa så måste dra


Städat lite

Då har man städat lite iaf, tänkte gå in och ge mig på Ronjas rum nu också men jag drar mig lite för där ser ut som f*n. Men det måste ju göras det också.
Sen funderar jag på vad vi ska ha för god mat idag, lite fredags mysig mat.
Tips någon?

Barnbidrag

Har nyss ätit lite frukost men det var inte så gott idag tyckte jag. Jonte ska och träna om en timme sen ska vi nog in till stan till blåa loppan och sen lite willys och så.
Har så fruktansvärt ont i min rygg idag måste ha sovit väldigt dåligt inatt.
Nej, en cigg nu sen ta ett litet städ ryck medans mannen tränar.

det blev

potatis chips och tortilla dippa men usch vad jag mår illa nu.
Nu ska jag sola lite sen sova tänkte jag gå och lägga sig i vettig tid är sällan illa.


Sugen

Det är så störigt när man är så super sugen på något men man kan inte säga eller komma fram till vad.
Min man ska ner till affären nu när sveriges värsta bilförare är slut så måste komma på men det är fan inte lätt, jag är sugen på nått.. hmm.. GOTT.

Sveriges värsta bilförare ärligt vad är det för program, dem måste ju skoja med oss, är dem så kassa på riktigt? kanske jag också kan få körkort då jag har ju fakitski kört en bil en gång i hela mitt liv och det gick ju ganska bra eller ja iaf sådär eller nej kanske ganska illa eftersom min dotter satt och grät och sa "nej mamma inte köra pappa köra" och det kanske man inte ska ta som ett super betyg direkt.
Men hon hade nog iof gråtit ännu mer om hon åkt med någon i det här programet, jag tycker det är sinnes sjukt att dem faktiskt har fått sinna körkort.

Jonas syster

Då har vi nyss kommit hem från jonas syster där vi spenderat större delen av denna dag, har ätit lite lassagnette och sen blev det te och semlor, ett jätte gott te som jag bara måste köpa imorgon.
Jo för imorgon är det barnbidrag och det är väldigt efterlängtat och behövligt, så en tripp till Willys blir det imorgon hoppas jag, måste bara få tag på nån glad typ som kan köra. Det är så fruktansvärt irriterande att min man faktiskt har ett körkort som vissar att han får köra bil men nej vi äger inte en bil STÖRIGT.
Mina små tjejer är nattade för kvällen så nu tänkte jag gå ut och diska lite dock inte så mycke disk idag eftersom vi åt hemma hon faster så det är nästan v,bara från frukosten.
Sen blir det väl ett mys mys bad och orkar jag sen så ska jag höra med mannen min om han är sugen på att kolla på Bolt, vill verkligen se den och nu har jag den så är suuuuugen.
Ska sätta min mobil på laddning nu så jag kan ringa min vän Dalin sen och ta en cigg eller så har ju knappt pratat med henne på hela dagen känns helskumt.

Sluta snöa

Då snöar det igen, är så trött på detta vill ju bara ha vår är det så mycke begärt GE MIG!!!
Nej snö räcker iaf verkligen för min del nu, och snön var nästan borta eller ja iaf på väg bort men nej då börjar det snöa igen suck suck suck.

hjärn död

Var gång jag sätter mig här och ska blogga så kommer jag inte på ett piss att skriva det är därför jag segat nu ett par dagar, men hoppas på att hjärnan kommer igång snart.

Dax att göra vid mig

Då sitter jag här trött och inte alls sugen på att gå ut idag men biljetterna finns ju redan så känns inte som jag kan banga ur nu, så jag ska bege mig in i duschen och sen göra vid mig lite kanske stoppa nått i magen sen ska Lisa köra oss in till näsby där det är lite förfest.
Sen är det ju scoots och lars kristers som väntar på mig på magazinet ses vi där ikväll?

Städa städa varje..

Fredag också varje jul det tycker jag är kul.
Så ja det är vad jag har gjort idag.
Vaknade solen i ögonen och kan man bli något annat än glad pigg och städsugen, det är ju inte för ofta man ser solen nu mera men hopas på ändring på det snart våren är ju bara så efterlängtad nu, och tror inte jag är ensam om att längta ihjäl mig.
Har nyss lagt mina ungar så nu är det mys med mannen som väntar ikväll, ska kolla på den nya filmen med Adam sandler den verkar super bra men vi får väl se..

kvällen har kommit

Då var det kväll det är det när barnen gått och lagt sig och jag har nyss lagt dem.
Så nu är det vuxen tid, jonas var sugen på lite gott så han gick nyss ner till hemköp och köpte lite gottis själv ska jag gå in och bada nu tänkte jag.
Har kollat på bobstar nyss där min lillebror och hela hans klass var med lite roligt men synd att det var så litet avsnitt men han skulle väl vara med nästa onsdag också om jag har fattat det rätt.
Missa bvc idag, hade helt glömt bort det kom på det vid 4 att jag skulle varit där lite över 2 så måste ringa dit imorgon.
Sen har jag nog inte berättat att jag inte får heta Nails The Lux för det fanns något liknande så nu sitter jag och försöker komma på ett bra namn min salong kan heta i stället men det är fan inte lätt.. jag var så inställd på Nails The Lux. Lite tråkigt men men vad gör man.
Nej badet kallar..

Massa snö

Ja då vakna man idag av att min stora dotter stod i fönstret oh skrek "mamma massa snö" eftersom det snöa igår när jag gick och la mig så va mitt svar bara mm.. men när jag öppna ögonen och kollla ut fick jag en chock det var verkligen MASSA snö.
Varför ska alltid snön komma när man inte vill ha den, det är så fruktansvärt tråkigt att när jul och nyår är och man vill ha massa snö då finns det inget men nu i mitten av Februari när man bara längtar efter våren då snöardet värre än jag vet inte vad.
Jonas har nyss gått med Ronja till dagis, så när han kommer hem blir det frukost.
Skulle åkt till Laholm idag till min vän Fisker men så blir det nog inte pga all snö, känns inte så roligt att gå ut och köra i detta väder (om man inte måste)
Blir säkert en runda till stan till blåa loppan (svärmor) hon behövde lite hjälp av Jonas idag. Och blåa loppan är en så rolig affär så det kan ju aldrig vara fel att åka dit en runda mitt stora bekymmer är då bara att jag hittar ALLTID något jag vill handla där, slår aldrig fel har alltid någoy med mig där ifrån.
VÄRLDENS BÄSTA AFFÄR BLÅA LOPPAN!

Nej och sen vaknar jag i förkylning inte alls kul så nu går jag bara och håller tummarna på att jag inte ska bli sjuk för det vill vi inte.
Jag hatar när man drömmer på nätterna och vaknar och det känns jätte verkligt, inatt drömde jag om Jonas och en tjej att han hade ett förhållande vid sidan av och att han stod och erkände det för mig och det gjorde så fruktansvärt ont i hjärtat. Så när jag vaknade vakna jag i panik sorg jag hade så ont i hjärtat och tårarna rann, sen såg jag mitt hjärta ligga där bredvid mig och blev så varm.

Nu ska jag gå och diska innan Jonte kommer.
snö snö snö

tagit det lugnt

Hela dagen har jag bara tagit det lungt, åkte till f-kassan på morgonen och fixa med jonas pappa dagar och bostadsbidrag och lite så.
Sen var det hem äta lite bullar och så sen var det dax att hämta Ronjis på dagis, Dagarna går så fort så det är helt sjukt.
Sen har dagen helt enkelt bara gått och ny sitter jag och små kollar på bygglov och ska gå in och lägga mig i ett efterlängtat bad.
Imorgon blir det en liten dagsutflygt men Dalin och Gunilla skulle nog också följa me, VI SKA TILL LAHOLM TILL MIN FISKER :D
Wihoo nu var det sådär jättelängesen jag träffa henne så nu är det verkligen dax, tror inte jag träffat henne sen vid jul, oj shit det är verkligen så längesen det är ju 2 månader.
Min handkräm och peeling som jag vunnit har kommit idag och jag har testat peelingen och shit vilken grej jag känner mig som en bebis på händerna.
Nej in i badet med mig ;)

En tanke till

min lillasyster med en låt jag sjöng för henne när hon var liten, hörde den nyss på radion.
hgfd
(bilden tagen från mitt bröllop 15 september 2006)




Att ha kraften att va' stark
Att ha vishet att va' klok
Allt det där det lär du dig till slut
Och på resan som du gör nu
Dina frågor vill ha svar
Det är du som väljer vägen
Det är du som ger och tar


Människa se himlen nu
Öppna hjärtat, känn dig fri
Vad än livet lät dig bli
En dag är du glad att du är du
Du får lära själv att leva
Ingen finns att ta din hand
Med förtröstan, tro och tillit
Ska du växa från barn till man

Människa se himlen nu
Öppna hjärtat, känn dig fri
Se vad livet lät dig bli
En dag är du glad att du är du

Så lär du dig tillslut
Ut av det du själv lär ut
Du tar din plats bland de du håller av
Oh, sånt som du har drömt om
Den längtan som du haft
Se du närmar dig ditt mål nu
Tog dig dit av egen kraft

Människa se himlen nu
Öppna hjärtat, känn dig fri
Vad än livet lät dig bli
Människa var glad att du är du
Människa
Människa, människa du lever nu


ännu en Söndag

Tycker söndagar är väldigt tråkiga måste jag säga det är en dag som går väldigt långsammt, väldigt seg dag som aldrig får ett slut.
Vi fick lite besök idag av Marlene och hennes söta döttrar, skönt så där gick lite tid :)
Och Ronja fick leka av sig lite det behövdes, tycker att 3 dagar på dagis räcker inte för henne eftersom hon går Måndag Tisdag och Onsdag sen är det 4 dagar tills det är dax att gå dit igen.
Men nu är det Måndag imorgon så då är det dagis dax och mamma ska storstäda hela förmidagen :)
Har ju fått ny soffa så måste fixa och göra vid här så allt blir bra.
Nu sitter jag i min nya UNDERBARA soffa och kollar på tv har nyss lagt mina barn och väntar på Jonas och Ida som är i affären och handlar lite gott som vi ska ha till filmen som ska ses om en stund, vet dock inte vilken film det blir än.
_ _ _ _ _ lisa tack för igår ;)

Melodifestivalen och ny soffa

WIHO!!!
Har köpt en Skit snygg soffa idag av min svärmor på hennes loppis affär, alla som inte varit där borde gå dit man hittar alltid nått roligt där:
BLÅA LOPPAN heter det oc ligger på österlånggatan 11 i Kristianstad typ bakom bibiloteket.
Dalin ska köpa min soffa så det är jätte bra den är redan såld.
Nu sitter vi och kollar på melodifestivalen, Marlene är på besök trevlig.
Har nyss ätit lite kvällsmat blev varma mackor så nu är jag super duper mätt.
Nej nu måste jag vara lite me i melodifestivalen hörs sen

Ny hemkommen

då blev det visst en tur till Faster idag, åt lite pytt i panna och myste med bebisen han är ju bara så underbart söt.
JAG VILL HA EN BEBIS TILL (en pojke)
men det vill inte min man dock så det får vänta ett tag iaf.
Sen kolla jag på lets dance och somnade haha så skönt så.
Blev väckt halt 9 av att min stora dotter skrämde livet ur mig, sen var det bara upp ta på ungarna och åka eftersom Dalin skulle komma till mig halv 9.
Så nu har hon varit här och berättat om sin roliga dag sen var hon tvungen att åka hem igen.
Nu ska jag in i ett efterlängtat bad tänkte jag och mysa lite ska bara vänta på Jonas som är i affären och köper läsk så jag kan ta ett stort glas med läsk och is med mig in.
God natt

då var det helg igen

Tiden går så fruktansvärt fort så jag börjar bli rädd tycker det hinner knappt bli Måndag förrän det är fredag igen shit helt sjukt.
Men men nu är det Fredag iaf och jag har gjort naglar på Pernilla min mans bror x det var trevligt.
Tabba mig lite då jag gjorde dem i akryl men det fick bli en räddning i form av en guldig nageldekoration, men sen blev det bra iaf.
Nu sitter jag och vet inte riktigt vad vi ska ägna denna Fredag åt, vill hitta på något börjar bli lite rastlös men vi får väl se vad som händer.
LÄNGTAR tills imorgon och melodifestivalen

OBS!!!

Ida är hos mig

Fixa Dalins hår

dfgreg
Fotot taget på nyår 2007 då Dalin hade bebis i magen



Kom nyss hem från videomix jag och dalle fick ett litet godis ryck så det blev att vi körde till videomix för i tollarp kan man ju inte köpa nått vettigt godis.
Nu ska jag gå ut i köket och först klippa Dalins hår och sen färga det.
Wish me good luck , eller ja Dalin


En dag idag

Då har ännu en dag gåt och idag har jag varit i stan hos min svärmor på loppan trevligt.
Vill bara få fixat i min lokal nu så jag kan öppna ingen som har ett utsug att skänka mig ;) troligen inte men det hade varit roligt.
Vi kom hem jag bada ungarna och natta dem sen kom min vän Dalin och Linda på besök så vi satte oss i köket och drack lite kaffe och snacka lite skit det var lika trevligt som vanligt, vi har gjort det som en liten vanna att sitta i mitt kök på kvällarna nu mera.  Det tycker jag om :D
Nu är det dax att hoppa in i ett bad sen är det god natt.

Älchskar

mina
Min Underbara familj
Älchskar<3

Måndag och Idag

Igår vad det måndag och hur roligt kan man ha på en måndag..?  Nej just det det var inte en super dag precis men den gick och nu är det Tisdag och detta har inte varit en mycket roligare dag och nu är den snart slut mina barn sover och min man kollar på Tv medans jag sitter här vid datorn och väntar på min vän Dalin som ska komma hit när hon slutar jobba så hon bör komma nu snart.
Min lilla dotter är fortfarande sjuk vilket hon varit alldeles för länge nu tycker jag men det bror ju på hennes tänder som är på väg ut. Hon somnade vid 16-17 tiden idag och har somnat för natten så jag tror jag kommer få en spännande natt med henne eller INTE, jag får ju dock skylla mig själv som inte väckt henne men jag tycker att när man är sjukt så får man sova så mycke man vill.
Ne nu ska jag gå ut och diska efter den sena maten idag.


Då har det varit helg

FREDAG: I fredags drack jag om min vän Dalin lite grogg vilket ledde till utgång, blev en runda till biljardkompaniet till en början men usch.. där har blivit tråkigare än det var innan vilket jag kan tycke är jävligt illa. Sen gick vi vidare till Valver som inte heller var specielt roligt och när det stängde blev det harrys som inte heller var roligt. Men måsyte säg att vi hade en rolig utekväll trotts detta så det måste jag tacka min vän för :)


LÖRDAG: I lördags bjöds det på många möjlighetrer, det var fest och utgång i laholm/Halmstad med min vän Fisker och lite fler.
Sen var det hemma hos Sara där det också bjöds på fest, hennes storasyster skulle fira sin 25års fest där hemma.
Synd att jag missa båda 2, men hade en super trevlig dag med massa folk här hemma Jonas bror och hans fru och deras 4 ungar kom och även svrmor och Jonas syster och hennes underbart söta bebis som nu är 2 veckor ungefär ( blir så sugen på en liten bebis till ;) )När dem hade åkt var det film och mys och film och mys ;)


SÖNDAG: I söndags låna vi Jonas brors bil och körde en sväng det blev till slut en runda till EKO det var rätt trevligt sen när vi kom hem så var det bara att natta mina små troll direkt sen blev det film och mys igen underbart.





RSS 2.0