Idag är det Fredag

Då har lov veckan gått och det har den gjort fruktansvärt snabbt, inte hännt mega mycke denna vecka.
Ganska trisst med lov måste jag säga.

Förra Söndagn var vi på Skånes djurpark mysigt var det men aningen kallt, då jag inte har riktiga kläder för att vara ute så läng måste införskaffas för snart är det kallt på riktigt och man måste ju kunna vara ute med små trollen och leka även när kylan biter som värst.

Ronja sitter bredvid mig i soffan och babblar på massa om Jokke och Hanna :) Och att dem har en bebis, att hon vill leka med hanna och massa hon bara babblar och babblar.. vet inte riktigt var det kom ifrån men hon såg en bild på facebook som hon tyckte likna Jokke och nu går det inte att få stop på henne :) Hon äår underbar.

Lill tjejen ligger och vilar en stund hon brukar göra det efter dagis för då är hon hel slut fast hon vilat på dagis också :)

Nej nu ska jag ut och laga till lite mat, sen blir det fredagsmys ikväll :) IDOL efterlängtade idol jag tycker et går för sällan :( men men ikväll är det iaf :D


första veckan

i skolan och allt går som på rälls, känns ok att gå i skolan faktiskt dock lite tråkigt att jag redan kan allt inte så skoj att ägna massa timmar i skolan på något man redan kan känns lite som bort kastad tid. Men man ska väl inte klaga det är ju lätta betyg iaf :P

Längtar tills jag är klar med detta så jag kan gå gymnasienivå istället och lära mig nått nytt.

Vet dock fortfarande inte vad jag ska läsa till, är lite velig ena dagen vill jag nått andra dagen vill jag nått annat och ja så fortsätter det hela tiden.
Min dröm har ju alltid varit att bli behandlingsassistent eller barrnmorska men helt ärligt tror jag inte det blir något av dem två.

Nu sitter jag hemma hos jonas syster och väntar på att klockan ska gå så jag kan åka till skolan och ha matte sen är det helg, idag blir det feredagsmys med familjen och imorgon är det maskerad fest som gäller det ska bli så skoj.. hoppas jag iaf ser verkligen fram imot det.

Sen är det ju en veckas lov.. haha känns lustigt att säga att man har lov.

Jag ser det snöar

jag ser det snöar det var ju roligt hurra.. Eller inte!
Fy farao det är den 15 oktober och det snöar smått i Tollarp?! Vad är detta jag som vill ha sommar :(
Nu är det ju bara att acceptera att nu är det vinter, måste in och köpa en overall till min stora dotter och vinterstövlar till dem båda måste iprincip göras idag känner jag för fy det är kallt.

jag har lite av dubbel moral, hatar vinter älskar jul.
Så igår var jag och handla massa jul pynt på blåa loppan det är det bästa jag vet. Finns inget mysigare än jul pynt. längtar så tills den 1 december för då åker allt mitt julpynt upp och det är ju så roligt.
Sen ska man julbaka och mys mys finns inget bättre i love it.


Konstigt

Av någon konstig anledning blir jag inblandad i så mycket jag inte borde bli.
Vad är detta? Vad har jag gjort?
Jag fattar ingenting men det är nog inte meningen att någon ska heller för annars kanske man fick veta från personen direkt?!
Jag i mig själv tycker ju att tycker jag något om någon så säger jag heldre det till personen än att säger det till en annan person som du ändå vet berättar det för mig?
Tycker bara det hela är så sjukt, jag har inte gjort något för jag har inte haft anledning till det, men nu har jag för nu är jag tydligen inblandad och hatad som alla andra.

Var bara tvungen att skriva av mig lite för jag blir så arg och ledsen? Vad är detta? Kommer iaf inte lägga mer tankar och energi på detta för har annat att ägna min tid på tycker bara det är så jävla syynd att sånt här händer. Det gör inte ont i mig men i så många andra

RSS 2.0