tråkigt

Ibland är allt bara så trist och man bara vill göra så mycket men plånboken räcker inte till :(
Idag är en sån dag, vill inte alls sittsa hemma men vad ska man gör utan körkort i Tollarp, nej just de.
Och städa måste jag göra mewn det är ju alldeles för varmt för att vara inne, vill åka till stranden eler nej jag vill till Tosselilla JAG ÄLSKA TOSSELILLA!!
Men man ska väl glädjas åt det lilla så jag får väl vara glad att man kan betala sina räkningar iaf, alltid nått kan man tycka.
Imorgon blir det iaf en tur till Hörby marknad när mannen min slutat jobba, Mormor skulle visst också hänga me, det kan väl bli lite trevligt.
Ikväll har jag bestämt att vi ska grilla lite och ta en kall öl är så sugen på kyckling file och potatis sallad.

Midsommar är över

Då var midsommar över och vi hade super trevligt igår och gick och la sig 12 så bra mår man idag :D
Nu sitter vi i Ripa och väntar på att Jonte ska våga körabil men det dröjer nog ett bra tag till.
Jaha vad gör man sen idag då? tanken var att det skulle bli till Vennesta idag men det skiter vi nog i, man ska ju inte utmana ödet, nu mår jag ju bra idag då´ska jag ju inte dricka idag så man är kass imorgon.
Nu är det tal om glassbåten och det tycker jag låter underbart

Regn

ja och idag regnar dxet igen, hadu ju nästan fått upp ett litet hopp om fint väder imorgon efter 2 dagars fint.
Håller alla tummar i världen på att det inte regnar imorgon iaf.

Nova lund

Idag har varit en händelserik dag vilket jag älskar, jag tycker om när jag har fullt upp hela dagen så man inte behöver sitta och tråka.
Började med att jag gick upp imorse klockan 8, när mina kids inte vaknat vid halv 9 bad jag jonte ringa dagis och säga att vi blev sena för ville inte väcka dem då de var vakna ganska sent igår.
Men dagis svara inte och då fick jag lite panik för jag och Tina skulle ju till Lund, hmm.. varför svarar inte dagis? Jo för att dem är på utbildning och det hade jag visst fåt papper på för längesen men men minnet är på topp och varför andvända sig av agendan som ligger hemma i skåpet nej det kan ju vara dumt för då fick man ju inte överraskningar hela tiden.
Nej iaf så ringde jag gunilla och hörde om hon kunde ha barnen idag och det kunde hon tack tack så jag och Tina körde och lämna ungarna på Challan innan vi begav oss till Lund.
Ilund ringer min telefon det var mormor Shit jag skulle visst göra naglar på hennne idaag och hon var hemma hos mig, ja där fick hon ju så snällt sitta tills jag kom hem 4 timmar senare, men väl hemma fick hon ju sina naglar fixade och hon blev super nöjd alltid trevligt kännde nog lite press att prestera bra inför mormor.
I lund handla jag en fin fin klänning jag ska va så vacker på midsommar :D
Sen köpte jag lite smycken och en väska.
Hel nöjd med mina köp.

Nu sitter jag i Gunillas soffa och väntar på att min svärmor ska komma hem så Jonas kan hämta hennes brobis sen ska vi köra hem och fixa Nillas naglar sen nån gång i natt ska jag sova tänkte jag.
Jonas och Jimbo ska till Tyskland imorgon och jag får inte följa me vilket jag tycker är väldigt ELAKT för jag vill verkligen de.

Naglar

Då har man tjänat lite extra pengar idag det är väl sällan fel, har gjort lite naglar och lite dekorationer nu på förmiddagen sen är det snart dax att gå och hämta barnen mina, dagarna går så fort så fort dem 5 timmarna jag har barnen på dagis hinner man inte med mycke på ska jag säga dem springer iväg :)
Idag ska jag äta färsfylda baguetter med en god sallad till mummma :)
Nej nu får jag väl bege mig tioll dagis där barnen väntar glatt sen vet jag inte kanske stannar till en runda i flora parken och leker en stund innan vi går hem det är ju så trist att bara sitta inne och glo men vädret ser ut att bli dåligare och dåligare imorse var det ju tillochmed soligt ute det är det INTE nu ska jag medela.

saknar

Måste ju bara skriva att jag saknar min mamma massor och min syster känns som vi aldrig mer ska ses men mamma kommer ju snart och ida ja det vet jag inte blir kanske inte förrän augusti men så illa hoppas jag inte det ska va.

kan inte sova

jag kan inte sova..
Har nyss gjort lite naglar på mig själv på ena handen dock för sen får det allt vänta till imorgon, vem sätter sig och gör naglar 12 på natten.. hmm jaja och nu ligger jag på soffan och försöker sova för i sängen finns där verken plats eller annat.
natti natti  nu ska jag pröva räkna får 1..2..3...

:(

Vill inte blogga när jag känner som jag gör nu men jag är tvungen var ska jag annars vända mig, vänner att prata ut med har man ju ont om min man är inte det roligaste som finns att prata med han bara tyckoer en massa som jag inte tycker och sen blir det bara värre. Han ligger endå och sover.

Just nu känns mitt liv livlöst, är så fruktansvärt trött på att gå runder och vara ingen för det är just så jag känner mig som INGEN.
Vem är jag? Är detta livet jag valt att leva? Ska det alltid vara såhär?
Känner mig så liten och ensam har sån inre panik vill LEVA, vad sen leva innebär det vat jag ej men just nu göra jag det inte iaf.

Nej nu ska jag sluta tracka er med all min depprition och se om jag kan hitta ett ljus i mitt liv.

Ännu roligar är det att min man sover så fort vi är tillsammans :(

En dag till Fredag

Tiden går så förbaskat fort var finns bromsen, veckorna bara rinner förbi och snabbt går de. Idag har jag och mina änglar haft lite sovmorgon skönt skönt när dem är på det humöret så vakna inte förrän vid 10. Nu sitter jag och väntar på att Gunilla och Ida ska komma ska fixa lite naglar på Ida kan tänka mig att dem kommer snart. Sen vet jag faktiskt inte vad jag ska göra idag, det är varmt ute så det blir nog en runda till floraparken och den nya fina lekplatsen, då kan man ju hoppas på att man kanske kan få plats att leka och inte bara alla ungdomar jag blir så arg. Nu ska jag gå ut och röka och ta en kopp kaffe

Therese <3 Jonas

vi



vi igen


KÄRLEK <3

hysterisk

herre gud jag gjorde nyss något jag aldrig trodde jag skulle göra i mitt liv.
Jag var i avloppet och rotade, shit fy fan tänk att vara rörmockare.
Det var helt enkelt så att jag duscha och tappa en ring jag fått ärva av min (döda) gammelmormor och jag fick sån panik så jag var på väg att sätta mig ner och stört böla men nej jag var stark, stängde duschen och med massa shampo i håret ner på golvet och börja dra fram badkaret och leta hittade inte den sen skruva jag låss rören och puff så flög ringen ut, det var en lättnad fy för..

Jag har envisats med att ha ringen på mig fast den är något för stor men det vågar jag inte mera så från och med nu får den hänga i mitt halsband.

Vilken tur man kan ha ibland att den inte åkt ner i avloppet och försvunnit för alltid usch kan bara tänka vilken ångest jag hade haft då.

Phuu..
Nu sitter jag i min soffa och väntar på att Lisa ska komma jag ska visst fixa hennes ögonbryn och färga hennes ögonfransar men det ser inte ut som hon kommer, hon skulle nämligen varit här för en stund sen.
Men men snart dax att hämta mina små troll ungar :D
Och sen är det dagens eviga fråga vad ska man ha för mat idag?
Jag tycker verkligen inte om att laga mat hade jag varit något rikare än jag år skulle jag anställa någon som gjorde super god mat till mig varje dag.
haha ja man kan ju drömma iaf haha jag hamnade i en drömvärld helt plötsligt.'
'

tråkigt

vissa dagar är det bara tråkigt att lämna barnen på dagis som idag det är grått och super trist väder hade varit så mycket mysigare att ha dem hemma då.
Men dem behöver verkligen sina timmar på dagis det gör så mycke.
Så jag får väl se till att ha en mysig förrmiddag för mig själv i stället eller nja faster kommer snart upp en runda så lite kaffe och snacka lite skit blir det nog.
Dem ska åka iväg på husvagnssemester på Söndag och sen vet dem inte hur länge dem blir iväg lite tråkigt kan jag tycke vem ska jag då tracka?
Jag hade också velat ha husvagn så jädrans skönt att åka iväg me på sommaren jag är en sån riktig husvagns människa.
Nej nu kom Faster så nu har jag inte tid att sitta här och blogga mer.

foto

Har hittat ett roligt och enkelt fota program, för jag lär ju aldrig ha tid att kolla igenom mina photo shop skivor och lära mig de, PhotoScape heter de och jag har blivit helt frälst.
Just5 nu håller jag på att sno övar lite foto till min nya dator från vår gamla så jag kan pilla lite med dem roligt roligt.
Vi köpte en ny bil igår, det är vit och disel och combi mer än så kommer jag inte ihåg tror det var en golf men där var en del som skulle fixas så Jonas är inne men den och lämnar den på verkstad sen får han hemta den efter jobbet imorgon och åka och besiktia den på en gång så man kan andvända den sen.
Den är väl fin antar jag, men ag tyckte faktiskt om vår gammla lilla skrot nissan synd bara att den antagligen måste fara till nangiala.
Nej nu är mina foto överförda så nu har jag inte tid att sitta här, blir det någon bra bild ska jag ladda upp och visa er.

Godmorgon

Då har jag släppt iväg mina barn till dagis super skönt att slippa gå ut själv för att lämna dem idag, min lilla syster och hennes kompis Frida har sovit här inatt och ska idag proa på mina barns dagis så jag slapp gå med snällt.
Nu sitter jag i lungn och ro i min soffa och funderar på vad denna dagen ska ge, lite städning kanske blev ju inte så super massa städa igår :D
Ska iaf gå och sätta på lite kaffe och när det är klart gå ut och sätta mig på ballkongen med en stor mysig filt runt mig och morna mig Underbart.

kaffe

blev visst inte så mycke städning, nu är det snart dax att hämta barnen och jag och johanna har drukigt kaffe och snakat massa bebis :)
blev iaf klar med badrummet och barnens sovrum sen får jag ta resten i eftermidda när barnen är hemma, blir kanske en rundra upp till tina med en stund senare får helt enkelt se vad tiden räcker till.

Vardag

Då var det måndag igen och mannen är på jobb barnen på dagis och jag hemma och städar.
Det är väål trevligt att vara hemma mamma INTE och det enda man gör om dagarna är städa och städa jag börjar bli så trött på att gå hemma nu så jag tror jag exploderar snart vill bara ha ett jobb ska det vara så mycket begärt? Ja i dagens tider finns det inget jobb till den som inte har utbildning.
Det är bara att hålla tummarna på att man kanske någon gång råkar få ett jobb, läser min mail massa gånger varje dag och hoppas på att där ska vara svar frn något jobb jag sökt men icke.
Jag funderar på om man kanske skulle sätta sig i skolbänken till hösten och faktiskt ta tag i skolan lite så man får en utbildning någon gång.
Jag är ju utbildad nagelteknolog och det är det jag vill jobba med men har man inte råd att öppna eget och alla salonger runt om är fullsatta så är det inte så lätt på den fronten heller tyvär, och sitta hemma och göra naglar lönar sig inte.

Nej jag får väl ta ett ryck här hemma nu igen, fattar inte hur här kan bli så uppställt på så kort tid mina barn är stökiga barn men haha det är väl dem flesta antar jag.
Håller på att tvätta också så hoppas jag får tvättat en del idag iaf har så fruktansvärt mycket kläder, hade velat haft en tvättmasik så jag kunde tvätta efetr hand.

Wiiiho

Ny dator nya blogg tag :D
Har idag fått en super duper fin mini laptop av min man.
Var iväg och jobbade på et party och när jag var klar och han kom och hämta mig hade han köpt en dator till mig, jag har länge tjatat om en rosa mini laptop men fick en svart men den är helt underbar jag är förälskad.
Tack min kärlek.

Freestreet

Jag är medlem på denna sida
http://www.freestreet.se/?r=1840
där samlar man poäng jätte enkelt som man sen kan byta in till ett pressentkort i olika valörer = Du gör lite tester osv och sen kan du shopa kläder :D

DET ÄR HELT GRATIS att vara medlem så det kan det ju vara värt.

Och desutom så nu i juli är det så att samlar du ihop poäng till ett presentkort på 500kr så får du istället 1000kr helt sinnes sjukt 500kr eller ja 1000kr helt gratis, jag håller på för fullt att sammla gör det du med

RSS 2.0