Polskt barndag..

Igår var jag på polskt barndop det var olivia som skulle döpas.
i trefaldighetskyrkan halv två var det starn det var ett dubbel dop eller jag kanske tillochmed ska kalla det trippeldop det var olivia och sen två tvillingflickor.
Fy f*n jag tror jag hade dött om jag fått tvillingar såå mycke jobb så mycke saker som måste handlas dubbelt av allt 2 sängar 2 babysitter 2 gåstol ja ni förstår det hade ju blivit en hel förmögenhet.
Iaf efter kyrkan hade Jonas hunnit sluta jobba så då fick han komma och hämta mig ungarna hanna lilly och hennes sorell.
Sen var det ju dax för det polska kalaset maten såg giftig ut jag lovar den så farlig ut så jag åt ingenting känndes lite dumt men va fan det är väl bättre att inte äta alls änn att slänga massa mat.
Vi skulle hem sen Jonas körde ju så han kunde endå inte dricka plus att vi skulle städa husbilen för vi har ju haft en spekulant på den idag återkommer till det. för iaf i polen där festar man till det lite när det är dop. Men vi bestämde oss sen för att lämna Ronja till lillan och ha Bibbis med oss för hon sover ju hela natten så det spela ju ingen roll.
Kvällen började bra alla drack dansa hade trevligt.
kvällen slutade illa, söndriga kläder, blåmärken osv.
Men idag så skiter vi i de shit happens all the time.
Nu är jag med Jonas på jobbet så satans dröjgt har det varit idag är trött och tjelen men min man är trött och inte tjelen så jävla orättvist =(
Det var en och kolla på husvagnen innan dem skulle återkomma imorgon eller tisdag så hoppas verkligen dem köper den så jag kan få gå min utbildning innan jag börjar gråta.
dalin har ju skaffat fram penger nu så hon ska gå iaf.. nu är det bara jag kvar hoppas det löser sig för på riktigt börjar jag gråta annars jätte mycke weeeii weeeii
Nu slutar jonas snart så vi ska hem och nanna så gött natti natti

Mens ont och pizza

Idag har jag bara varit jätte mensig och tråkig.
Vädret gör ju inte saken bättre var tog min underbara sommar vägen?
Har ringt på en utbildning idag som jag tror jag ska gå en nagelterapeut utbildning i Helsingborg. Jag vill verkligen de det hade varit så fruktansvärt roligt jag och dalle.
Men det enda lilla lilla stora problemet är ju då hur fan jag ska få råd med de. Jag har en månad på mig att skrapa fram pengarna.
Min man och Ronja är nere och hämtar Pizza, vi har ju flyttat så bor granne med en pizzaria hoppas verkligen dem har äkliga pizzor annars kan detta bli farligt och jag som skulle banta jo visst.
Efter jag ätit min förhoppningsvis äkliga pizza så ska jag gå in i ett över hett bad och lägga mig där till smärtan i magen behagar försvinna så ungefär till läggdax.
Imorgon är det lördag wii då är min man ledig undras vad vi ska hitta på?!

En bit på vägen

Ja då har det gått en hel dag till men denna dagen har jag ju iaf fått lite uträttat här hemma tack vare Sara måste jag ju säga.
Vakna halv åtta i morse av min stora dotter ville gå upp så då var det ju bara att gå upp och se glad ut.
Sen var det ju bara att sätta på Lazy town så Ronja blev glad så kunde jag lägga mig på soffan och vila lite till ;)
Vid 10 kom sara och hämtade dem 3 filmerna som vi lånat av henne för dem skulle lämnas idag, sen skulle dem in till sjukhuset för eddie skulle prata lite med doktorn. Men det dröjde inte länge sen ringde Sara igen för hon palla inte åka med han så hon skulle stanna hos mig och duscha och lite så.
Så vi fick en hel del gjort idag faktiskt :) vi har varit så duktiga.
Sen ringde Eddie med lite dåliga besked så Sara blev lite ledsen.
När min man kom hem så var det dax att laga lite mat haha jag tyckte det var så gulligt med mina potatismos hjärtan igår så det fick bli sånna idag me.
Och nu sitter jag här med mina systrar som är fruktansvärt nyfikna på allt haha ska snart gå och sova lite men först ska min man fixa så att det går att lyssna på radio imorgon för jag får panik av att gå här hela dagarna och lyssna på INGENTING elle om det är bättre mina knarriga golv.

RSS 2.0