Glömde

Säga att jag saknade min lilla syster jätte jätte massor när jag var i Norge, men nu har jag varit med henne en hel dag i ullared så nu orkar jag inte med henne mera :D haha

Glömde

Säga att jag saknade min lilla syster jätte jätte massor när jag var i Norge, men nu har jag varit med henne en hel dag i ullared så nu orkar jag inte med henne mera :D haha

Hemma igen

Då var man hemkommen efter en jobbig helg i norge, jag ska aldrig aldrig mera åka från min familj i 4 dagar, det har varit så fruktansvärt hemskt och jag har saknat min man otroligt mycke men framförallt mina små flickor.
Ja gud vad hemskt det har varit.
Men nu är jag iaf hemma och det är så fruktansvärt skönt så ni annar inte.

Om en stund ska jag gå ner till banken och växla norska pengar till svenska sen tänkte jag gå hem och tvätta och göra det hela dagen.
Skönt att vara hemma och bara va..

en tanke till

er många där ute i vårt avlånga land som kämpar mot cancer.
Kollade runder igår kväll när jag inte kunde sova på massa olika bloggar, där folk skrev hur det var att kämpa mot cancern. Inte alla som överlevde och det gör mig så ont.

ujhujhjh
Tänder detta ljus till en flicka som funits hos mig i tankarna hela natte och gjort det väldigt svårt för mig att sova.
Evelina var 4 år då hon somna in, hade då ett tag kämpat mot leukemi.
Tänker så på familjen och kan inte fatta att sånt här händer det är så fruktansvärt orättvisst hon var ju bara 4år.
Kan bara föreställa mig hur hemskt det måste vara för föräldrar och syskon, tänk om det var nån av mina som blev sjuk jag vet inte vad jag hade gjort jag tror inte jag hade klarat av att vara så stark som Evelinas familj har varit, dem har kämpat med henne in i sista stund.

Vila i fred flicka lilla

www.prinsessanevelina.blogspot.com

kvällen

Hemkommen och nyduschad sitter jag nu i sängen och kollar på när min man sover.
Partyt som jag hade hemma hos Johanna ikväll var trevlig.

Jag är inte alls trött då jag sov midda innan när ungarna gjorde det jag var så trött så jag inte kunde hålla mig vaken, tok däckade på soffan, det var skönt. Men nu kan jag inte sova, funderade på att gå in och fixa mina naglar men det tar ju lite tid så då får jag vara vaken hela natten och det vill jag ju inte för jag ska ju faktiskt upp imorgon också.
Så nej jag ska lägga mig och försöka sova nu och hoppas på att det funkar.
Natti natti

Baby boom home party

Just nu sitter jag i soffan och håller på att sova jag är så fruktansvärt trött, jag behöver nog lite kaffebesök eftersom jag inte dricker kaffe när jag är själv.

Ikväll ska jag ha party hemma hos Johanna det ska bli spännande hoppas jag har pignat till lite tills dess annars blir jag nog inte så rolig, haha annars lär jag väl pigna till på vägen dit hoppas jag.

Barnen sover midda så jag sitter och funderar på om jag me ska vila en liten stund men sen finns risken att man bara blir tröttare om man vilar en liten stund.

Tisdag idag

Vakna 6 imorse av att solen lös in genom mitt fönster UNDERBART kan man vakna på nått bättre sätt, nej det kan man inte.
Jag älskar mitt nya sovrum det är såå jäklans härligt.
Har varit på dagis på inskolning med Bianca idag också skulle lämnat henne en stund idag men det blev inte så då alla ordinarie fröknarna var sjuka så vi var där tillsammans till 11 sen gick vi hem och fick ta Ronja med oss hem för hon ville inte stanna tills 2 som hon skulle gjort, men det gjorde inte så mycke för en stund efter vi kom hem fick vi besök av M och barnen som stanna här ett till halv 4 det var trevlig alltid trevligt när dem kommer.
Faster och Anton kom också på besök en stund även Lillan och Ronny också trevligt.
När alla andra gått kom Ida och Frida dem är kvar iof.
Nu sitter jag och väntar på att Jonas ska ringa och säga att han är på väg hem så jag kan börja med maten för jag är super duper jätte hungrig.

Och ja jag får ju inte glömma att berätta vad jag ska göra i helgen, jag ska på tivoli och jobba i Norge det är ju Norges nationaldag den 17de det ska bli trevligt lite "semester".
Men vet inte riktigt hur jag kommer reagera har inte varit utan mina barn mer än ett dygn innan, men det går väl hoppas jag.

Min nya bloggdesign

Visst är den super duper jätte fin, jag är iaf jätte nöjd med den så nu tänker jag börja skärpa mig och blogg ordentligt igen.
Tusen tack till karin http://lightelegance.blogg.se

stor städning pågår

Idag är det bara städa och tvätta som gäller för mig hela dagen kanske inte det roligaste schemat men det måste verkligen göras idag för jag har skjutigt upp det så länge så nu har jag faktiskt inget val.
Men det är det här vädert vem vill bara gå inne och städa en hel dag och ännu mindre vem vill ränna i den varma tvättstugan.
Men Jonas är och jobbar idag och det brukar alltid vara lättare att få nått gjort om han inte är hemma för då kan vi inte köra någonstans.
Han ska jobba imorgon och på Måndag med, lite tråkigt kan jag tycka då det är toodlerloppet i tivoliparken imorgon och Ronja redan är anmäld och allt men jag vägrar faktiskt åka buss med dem 2 huliganerna själv.
Jag vill ta mitt körkort, jag måste ta det så fort som möjligt nu, när pengarna räcker till så ska jag skriva in mig för jag vill jag vill jag vill.
Bara synd att jag inte har någon att övningsköra med så jag får ta allt på trafikskolan så det där körkortet kommer nog kosta mig en hel del.

NEj nu ska jag inte fastna här utan jag skulle göra nytt så jag går och gör det nu hej svejs i lingon skogen

RSS 2.0