Allt flyter

Japp allt flyter just nu :)
Ronja och Bianca har börjat dagis och det går super bra, detta är andra veckan på inskolningen och dem stormtrivs där jätte roligt tycker jag.
Trodde det skulle bli svårt eftersom det andra dagiset (möllegården) var bäst, både jag och barnen var ju så super nöjda med de, allt var bra.
men detta dagiset är näst intill lika bra vad jag märkt än iaf :D
Så jag är gladelig.

Idag har vi fått boxer :D:D:D
Så nu har vi massor med kanaler, Ronja platsa sig direkt framför Disney hon är för söt hon.

Längtar så till den 19 oktober då jag ska börja plugga.. vill komma igång NU, men får så snällt väånta tills den 19 :(

Nej nu har jag fått en order att sätta på kaffe till Dalle som är på g hit, sen blir det nog en tripp till min älskade svärmor och hjälpa henne upp med lite hyllor och så.


Dagis start :D

Wihoo..
Hämtade inte posten igår, vet inte varför glömde det helt enkelt så nu när vi kom hem så hämta jag den och mina barn ska börja på dagis på Måndag :D Jag hade fått bekräftelse wihoo..
Jag blev super glad, dem behöver det verkligen plus att nu är det lättare för mig för nu kan jag ta kontakt med skolan och fixa allt för nu vet jag att dem har dagis :D:D:D

Har varit på 15års kalas idag mina barns kusin Simon fyllde år, trevligt trevligt men gud vad det blir mycke när vi träffas allihop massa barn och massa stim man är slut efter en hel dag men gud vad mysigt det är :) Älskar att ha MASSA barn runt mig.

Nu sitter jag och kollar på tv och äter lite chips, funderar på att skita i detta för jag hatar att kolla på tv så jag tror jag ska gå ner och fixa mina naglar

Tråkdag

Ja usch och fy så här tråkig dag har jag inte haft på länge, usch allt är så tråkigt.
hr inte gjort ett dugg idag, men nu tänkte jag ja skulle poppa lite popkorn och bädda ner mig och barnen framför bolibumpa som börjar strax.
Sen blir det natta dem sen IDOL!!

Trasig

vet inte om jag haft tillfälle att berätta att min dator nu mera inte finns mer :( Hon är dödens DÖD.
Min dotter tog sönder den på något sätt :(
Så nu mera så sitter jag vid min mans mini laptop som jag inte alls gillar, men jag ska inte klaga för det är bättre än inget och jag har ju inget annat.
Sara har varit hos mig och hälsat på nu i ett par dagar mysigt, men gud vad lätt man vänjer sig vid att ha nån hela dagarna, nu känns det helt plötsligt mega tomt men skönt det är ju helg snart och då är ju min Älskling hemma, han har knappt varit hemma något på hela veckan, han jobbar ju först och efter det har han åkt raka vägen till Challan där han hjälper en kille och renuvera en etta.
Så nu är jag verkligen man sugen, vill bara ha en myspys dag med honom SNART blir väl inte förrän Söndag men jag överlever nog dit också.

Nej jag är sjukligt rastlös är mega sugen på att baka men har inte allt hemma så det sket sig, så vad ska man då göra?
Brukar städa på fredagar så man slipper det resten av helgen men jag orkar inte idag :( jag är mer på göra nått roligt humör.

Klippte min stora dotter kort igår och GUD vad söt hon blev, tänkte ladda upp ett foto men jag lyckas inte få denna datorn och min mobil att fungera så bra tillsammans så det sket sig :(

Nej nu ska jag ringa min vän Dalle och höra om hon inte ska komma och dricka lite kaffe kaffe med mig?!

Resturang

Ikväll blir det visst resturang för mig och girlsen (Fisker,Gunilla och Dalin)
Mysigt mysigt.
Efteråt åker jag och fiske hit och dricker nån öl och myser lite till.
Shit klockan är massor känns som jag måste börja städa Fisker kommer.. sen vet inte riktigt när men hade ju varit bra om det var städat och klart tills hon och hennes vovve bebis kommer, haha eller ja han är ju inte bebis längre han är ju stor :D


Hitta lite roliga minnen igår bla detta fotot :)
Jag Gunilla Fiske Hanna
Taget på heron city vet ej vilket år men det är många år sen iaf

jhds

Mina flickor

Mina flickor är det finast som hänt mig.

lovee

Pang där var en dörr

Och så öppna man en dörr rakt på pannan :P
Hur lyckas jag?
Öppna alltså en dörr så där lagon snabbt för Ronja skulle kissa och så råka jag så klart ha pannan ivägen, aj aj.
Så nu mera har jag en super sexig bula i pannan och mega huvudvärk

tråk dag

Har så tråkigt, vad ska man göra idag?
Är sjukt rastlös, vill göra något men vad är då stora frågan?
Hade velat åka till staden och shopa lite nya kläder till mina barn, men så blir det inte, inte idag iaf :(
Ronja behöver verkligen nya kläder hon håller på att byta storlek och jag har typ inget i den storlek hon ska ha nu.. panik hade behövt en ullared tripp.
Nya skor behöver dem båda snart för kallt att gå i foppatofflor tycker jag allt.
Nu är ju hemska hösten på väg vilket innebär att det bara blir kallare och kallare och snart snöar det väl också :( tycker inte om kyla alls det ska vara varmt helst lite för varmt det gillar jag :)

Nej om jag skulle gå och vattna mina blommor kanske finns ju inte så mycke annat att göra idag, gud vad tråkigt jag har borde inte vara lagligt att ha så här trisst.

RSS 2.0