Borta bra men hemma bäst

Nu är vi äntligen hemma igen efter att ha sovit hos svärmor 2 nätter. Älskar min lägenhet och min säng.
Imorse vakna jag i svärmors säng och kunde inte gå upp så ont jag hade, detta börjar bli jobbigt tycker inte det är skoj alls att vara gravid, men så kanske man inte ska säga låter lite avskrämmande för dem som vill ha barn kanske =)
Ronja är nästan helt frisk nu iaf och det är så skönt, det är hemskt när dem små liven är sjuka.
Jonas jobbar kväll idag så han slutar inte förrän 22 sen vet vi inte om hans mamma ska köra han hem eller om det får bli buss men tror nästan hon kör honom för det är inget roligt väder alls ute. Låter ju nästan som om fönsterna ska blåsa in. Så då är han väl hemma vid kvart i 23 så jag måste hålla mig vaken tills dess iaf.
Tänkte gå in och lägga mig i ett varmt bad (det bästa jag vet).
Idag har verkligen varit en mindre händelserik dag så har inte så mycket att skriva om, hoppas det händer mer imorgon så man har något att skriva nu när jag äntligen öppnat en blogg.

Badet kallar så på åter sende

Sjukhuset med Ronja

Då har vi varit på sjukhuset hela dagen med Ronja, igår vakna hon med feber och idag vakna hon med sårig mus. Så ja iaf så har hon svinkopper inte det trevligaste stället att ha det på men nu är pencelinen uthämtad så nu ska det väl bli bra inom snar framtid hoppas jag.
Är hemma hos svärmor och hon bara stressar hittar inte det måste göra det osv. Mina nerver går eller i värsta fall får jag åka in och födda jag blir ju helt stressig och min man har varit grinig hela dagen han behöver snus tror jag annars vet jag inte mens kanske.
Har varit på favoriten och ätit lite eller ja en hel del är mätt som bara den kebabtaldrik med vitlöksås JÄTTE stark vitlöksås.
Ska sova här hos svärmor idag också sov här igår me.


Är i vecka 31 idag så nu är det bara 9 veckor kvar. Så skönt för nu börjar det bli lite jobbigt att bära Ronja gå långt och röra sig helt almänt är jobbigt.
Inte ett dugg har jag köpt till det lilla barnet som kommer snart snart snart. Behöver köpa vagn, men vet inte riktigt när jag ska ha råd med den 7500kr är mycke pengar men jag ska ha den finns inget tvivel, den eller ingen alls så är det bara.
Säng och skötbord och sånt har jag ju ioförsig redan sen Ronja. Så det är ju bara vagn och lite kläder och så.
Men det är ju så dröjgt att handla för jag vill handla allt i blått men det kan jag ju inte vet ju inte om det är en pojk eller flicka.


Kid Rasmus Jörgen Löfstedt

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0