Ny dator :D

Mannen min överraskade med en ny dator, en liten rosa :)
Jätte fin.
Igår eller ja inatt eller ja imorse när han var ocg jobbade så hittade han lite guld skrot på jobbet som visade sig vara värt lika mycket som en ny dator till oss så då köpte han de.
Känns skönt som attans för nu har vi varit utan dator alldeles för länge.
Har varit i stan också idag om handlat vinterkläder till kidsen, skönt och ha de också gjort. Skulle dock handlat ett par joggingbyxor och en amningsbh till mig också men jag är ju så snål så jag borde nästan skämmas, hittade ett par jogging brallor för 200kr men det tyckte jag var för mycke för joggingbyxor och en amningsbh köpte jag eller jag trodde åtminstonde de tills jag kom hem och det visar sig att det inte alls var någon amningsbh så den får bytas till en amningsbh. hehe ja man ska då inte stressa när man är och handlar.
Nej nu ska jag umgås med min man så han håller sig vaken i 2 timmar till iaf, snart dax att natta barnena också.

Myser i soffan undertiden jag städar :)

img_0814 (MMS)

Myser i soffan undertiden jag städar :)


Nu är denna helg över. I fredags hade vi t...

Nu är denna helg över. I fredags hade vi trevligt besök av M med barn. Kolla på idol och bara snacka massa skit det var trevligt var väldigt längesen kändes som det var på tiden. Lördags morse vid 7 kom lilla Anton för att spendera dagen tillsammans med oss också väldigt trevligt dock inte klockan 7 på morgonen men de gick, sen tog vi bilen och körde ner till Landskrona för att fira Jonas storebror som fyllt 35, där stanna vi ganska länge så sen var det bara hem och somna ungefär haha jag somnar ju hur tidigt som helst nuförtiden. Gott :) igår var vi bra hemma och mös mest hela dagen senare fram mot kvällen åkte vi till svärmor och blev bjudna på tacos gottans. Sen skulle Ronja sova hos sin farmor så vi tog bara Lill tjejen med oss hem. Och idag har vi bara haft Lill tjejen hemma hela dagen så vi har bara myst massor. Passa på att mysa extra mycket när man bara har en hemma, inte ofta det händer så man får passa på att skämma bort dem med massa mamma tid. Och det känns verkligen som hon uppskattar det, dock saknar hon sin syster nu. Hon är så söt går här och gnäller efter sin ronja. Underbara barn. Nej nu ska jag sätta igång att städa lite så kanske man har de mesta gjort innan stora tjejen kommer hem så man kan få mysa med henne. Saknar henne massor. Har inte ens vait utan henne ett dygn :( fattar inte dem människor som klarar av att lämna sina barn i 1 kanske 2 veckor för att åka utomlands.


Städa städa städa. Känns som jag ALDRIG gö...

Städa städa städa. Känns som jag ALDRIG gör något annat, och endå syns de inte :( nej nu är jag trött på att städa. Ta golven lite snabbt sen skiter jag i detta för idag. Får besök ikväll av M och hennes barn, trevligt trevligt. Idolmys. Imorgon kommer Anton halv 8 på morgonen, vi ska passa han då hans mor ska på begravning. Sen fram mot midda kör vi bilen mot Landskrona på 35års kalas hon Jonas storaste bror. Lagom trött på kalas är jag men det blir nog bra :) jag ligger just nu i min säng och kollar på lazy town och känner hur trött jag är, tänk om jag kunde fått barnen och sova en stund så man själv kunde göra detsamma men nej det är ingen risk.


Sitter i min soffa och önskar mina verkar...

Sitter i min soffa och önskar mina verkar kan börja det hade varit så fruktansvärt trevligt. Va i stan igår och handlade lite kläder till bebis så nu slipper hon gå naken när hon föds haha. Hade behövt handla massor mer både till bebis och till dem stora tjejerna, en ullareds tripp hade passat mig super bra just nu känner jag. Få ta ett snack med mannen min ikväll när han kommer hem om den saken tror jag bestämt ä. Måste ju handla vinterkläder till stor tjejerna och kläder till Ronja och bebis. Men vågar man verkligen ge sig iväg till Ullared nu? Snacka om panik om man skulle gå där och så plötsligt gick vattnet eller värkarna börjar, ingen hitt att åka hela den vägen hem med värkar kanske. Nej om man skulle ta tag i lite matlagning kanske?! Snart får först gå och slänga in en ny maskin tvätt tror jag bestämt, måste komma ifatt med tvätten innan bebis kommer. Hej svejs sålänge


Test bloggar

Test bloggar


RSS 2.0