Måndag igen

Jaha nu är det ny vecka, och ingenting planerat denna vecka så den kommer se ut som alla andra veckor, bestå av att jag och ungarna går här hemma hela dagarna och myser, är rätt trött på de faktiskt men snart är det dax för inskolning på dagis bara 2 veckor kvar nu och efter de är det bara 2 veckor till sen börjar jag jobba :D Det ska bli så skönt så.

Veckan blir som vanligt men sen kommer helgen som inte alls är som vanligt :D:D för då kommer fisker till stan wihhoo.
Älskar
Så på Fredag blir det antagligen lite tjej mys kväll för mig Gunilla Dalin och Firren :)
Så mysigt tror det kommer bli jätte mysigt 

Helgen över

Japp då är helgen snart över.
Helgen har inte varit mycket händelserik, men nu har vi iaf fått klart rummet där nere så ikväll blir det att pilla och fixa där och så :D
Har fått hem min soffa och lite hyllor som ska vara där nere idag, min svärmor är bäst och hennes affär ska vi bara inte prata om ÄLSKAR!!!
Lillan och Kennet är här nu så vi ska äta lite spagetti och köttfärs som jag håller på att laga mumms är så sugen på de med masssssa smält ost på gott attans :)
Får passa på att blogga när man lagar mat inte så ofta man har tid men just nu har jag lite extra tid då Jonas lillan och ungarna är nere och bär in min fina röda bäddsoffa :) Så här är helt tyst och skönt.
Nej nu är maten snart klar dax att duka

Tillbaka

Då har jag fått tillbaka mitt internet och gud vad man känner sif handikappad utan internet det är ju helt sinnes sjukt hur beroende man kan vara.
Jag ÄLSKAR min dator men gud vad den är tråkig utan internet.

Kolla på en jätte bra film inatt Marlyn & Me, haha jag böla och böla i slutet hatar sorjliga slut jag är ju så satans känslig, sen lagom till filmen var slut vid 3 inatt ja då vakna mina flickor?!
Dem vaknar sällan mitt i natten så jag blev lite chockad, men dem somna om rätt snabbt igen tur de för jag var ju lagom trött klockan 3 kan jag ju berätta.

Sen strax efter dem somnat om igen kom min älskade lilla katt och satte sig på täcket och pissa! Vad är där för fel?
Hon går alltid på lådan och har gjort sen hon flytta hit hon har varit super duktig alltid så jag fattar ingenting :( Men men får hoppas det var en olycka eller nått för jag tycker inte det är okej att hon kissar inne så då får hon allt flytta ut och bli en utekatt på heltid.

Jaha och idag är det Lördag och jag är loppis sugen som attans, får se om vi kan låna Ericsons bil så vi kommer någonstans såfall blir det väll om inget annat en tripp till loppan iaf till min älskade svärmor.
Tycker så synd om henne, finns folk som inte är som dem ska där uppe och beter sig som aa jag vet inte vad, Patetiskt är det hela men min svärmor tar illa vid sig och mår dåligt och det ska hon inte behöve göra, varför ska hon ta skit från dig?
Hon är världens goaste och vill jämt vara alla till lagt, definitivt hennes barn och deras respektive.

Mamma

Gud vad glad jag blev när telefonen ringde halv 11 igår kväll och det var mamma som sa att hon var på väg hem :D jag blev helt klart lyckligast någonsin helt sjukt så glad man kan bli :)
Så halv 6 imorse kom min mammas hem :D

Nu ligger hon och mina barn och vilar en stund hon var ganska trött efter en hel natt i bil.
Så ikväll tänkte jag laga något smarrigt till henne som ett välkommen hem, min syster kommer antagligen också på besök ikväll.

Nej men om jag också skulle gå och vila en stund kanske hade varit så skönt så är riktigt trött idag, ungarna vakna tidigt imorse och jag var vaken sent igår ingen bra kombination alls.

Jo så gör jag.. god natt eller god middag eller så


Vill ut

Jag är så sugen på att gå ut...
Jag vill klä upp mig sminka mig dricka nått gott och gå ut och träffa människor dansa och ha skit skoj.
Jag är verkligen super sugen på de, undra vad mannen min tycker om denna smarta ide?!

Lite goda drinkar hade inte suttit fel i så fall.. hmm.. ORGASM finns det något bättre svar nej jag älskar det verkligen.
Sen har jag tequilla hemma så nån sån får det ju också bli i så fall haha det låster som en lyckad kväll, hoppas min vän Dalle vill hänga på denna underbart smarta iden annars blir det ju inte lika roligt, hur kul kan det vara att gå ut själv liksom?!

Sen för den delen har jag ju ett litet problem.. hur fan ska jag komma hem?
Det är ju inte direkt som om där går natt buss till Huaröd och taxi är jag alldeles för snål för, så det är ju om man hittar nån snäll person som jätte gärna kör mig hem vid 3 nån som är sugen på de?

Snart dax för lite matlagning blir bara korv och pasta idag är inte alls sugen på att stå vid spisen nån längre stund.

Utvilad

Då är man utvilad gärnet nu då.. Ronja har sovit hos Johanna och Jokke i natt och gud vad livet är lätt med ett barn, allt är så mycket enklare jag har hunnit städa massor utan pip och gnäll jag har fått sova länge och jag har haft tid för Bianca tid med bus och mys, har tillochmed haft tid att sakna min stora dotter :)
Nu är hon hemma iaf och är jätte trött då hon vaknat mitt i natten hemma hos dem och sen vaknat tidigt i morse så nu ligger hon och myser och kollar på Emilberga.

Snart kommer Dalin och barnena på besök mys mys :D
Elle ja nu kom dem visst :) så nu får jag sluta blogga

Medlem

Gick nyss med här tänkte mest se om det funkade?!
Ska göra så man får fler besökare på bloggen

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=tezan86

Mys helg

Helgen har varit mysig, igår var vi med Jokke och Johanna på ikea blev dock inte mycke inhandlat då vi är fattiga som nötter just nu men var mysigt att bara vara där och titta, hittar ju alltid så mycket man vill ha så va kanske tur att vi inte hade pengar hade vi väl bara gjort av med dem där på massa onödigt.
Jokke och Johanna handlade iaf säng och skötbord till bebisen och lite till, så mysigt det är med första barnet allt är så roligt att handla och fixa och dona jag minns den tiden så väl och det hemska är att det är en sån grej man bara får uppleva en gång i livet.

Idag har vi haft lite grill mys med svärmor och Kennet, hade fixat lite grillspett mumms.
Efter maten gick vi en runda till skolan och lekte på lekplatsen roligt, jag tycker den är mega rolig :) där är en hinderbana av däck som man ska gå på utan att nudda marken jätte skoj.
Och nu sitter jag och funderar på att gå ut och ta disken så den är borta så slipper man vakna och ta de direkt, men vet inte om jag orkar tycker ju dock att ett varmt bad hade varit mysigare just nu kanske ska ta disken imorgon iaf :D

Salongen jag var och kolla på i Fredags var super fin och så men jag vet inte har lite beslutsångest.. :S
Vet inte om jag vågar chansa.

Måste bestämma mig idag typ för hon ville veta så fort som möjligt då hon hade fler som var intresserade av att hyra in sig där.. men gud vad svårt det är hade varit så mycke enklare att ha facit i handen där det stod hur det skulle gå om jag nu satt där.
men sen om jag inte tar de? vad ska jag då göra? gå här hemma ett år till och vänta på att nån vill anställa mig, nej det orkar jag inte jag vill ju mer än något annat ha ett jobb NU!

Nervös

Nu börjar jag bli lite nervös.. ska vara där om 50min och verken min man eller Dalin har kommit.
Hoppas verkligen det är bra där, jag vill jag vill JAG VILL.
Har nyss gett ungarna och min själv lita mat hade inte tid att vänta på Jonte för då hade jag troligtvis inte hunnit äta.

Och jag är så satans sugen på banken ikväll Björn Rosenström spelar.. jag vill verkligen dit men pengarna räcker inte till det tyvär :(
Hade varit skit kul, var sjukt längesen jag var ute överhuvetaget, brukar inte bli så mycke pub på sommaren finns ju så mycke annat att göra då, destumer på vintern.

Men hallå täke inte Jonas komma hem eller.. känner min sjukt stressad.
Han slutar 4.. vart tar han vägen?? skulle in till Tollarp och lämna firmabilen men han vet att jag ska iväg så hoppas han tänker komma snart.

Sitter på balkongen och spanar efter dem, kommer massa andra bilar men inte dem :(
Nu kom Dalle måste ner och öppna hej hej

Naglar

Då kom Dalle imorse och fixa mina naglar, jag ska ju åka oc titta på en nagelsalong ikväll där jag möjligtvis ska hyra in mig.
Hoppas på det bästa håller alla tummar i världen för detta, vill ju verkligen jobba med naglar.

Nu håller jag på att Fredags städa lite sen kommer Dalin och hämtar mig vid lite i 6 så ska vi köra och kolla på salongen..

Nej fortsätta städa lite, sovrummet nästa :)

Kattägare :D:D

Japp då är man kattägare mys mys.
Får dock bara ha ute katt för min man så jag får väl nöja mig med de till en början.
Jag har inte riktigt kommit på något bra namn till han (tror det är en han men tycker det är mega svårt att se) frågade ronja vad katten skulle heta och då svarade hon kisse katten men jag vet inte tycker inte det är riktigt ok eftersom min förra katt hette kisen.
Nått förslag kanske?

Ja och hur fick jag då tag på en katt, jo jag åker hem till Jonas syster för att fika och då diskutera vi att jag ville ha en katt och hon bara jag vet en här uppe i kvarteret som han räddat en katt för det var en unge på ungefär 8-9 år som misshandlat alla ungarna.
Nån hade han brötit svansen på och nån hade blivit blind och gud vet vad, han hade sparkat på dem och massor sånt.
Då undrar jag var FAN har dem ungarna sina föräldrar???
Dax att vakna kanske?
Tycker synd om sånna barn för det är barnen man avskyr till sist men det är ju föräldrarnas fel som inte har vett att lära sina barn vad som är rätt och fel.
Grr.. blir så arg.

Nej nu ska jag kryppa ner i sängen bredvid Ronja och kolla på en film, Jonas åkte nyss iväg för han skulle fiska kräfftor med Johan.

Sen imorgon bitti blir det en tripp till Blåa loppan hon har visst utförsäljning så passa på :D Det tänker iaf jag göra :D

ÄLSKA LOPPAN

Grill mys

Okej vi sitter hemma hos oss och grillar har mega trevligt ungarna leker vi vuxna dricker nån öl allt är super skoj.. tills jag och Dalin ska gå upp och lägga ungarna, när Dalin ar ont i ryggen och Rafael får komma upp istället och ta olivia.. jaha nu har jag suttit här själv men Rafael i över en timme?!
Vad det detta den mysiga grillfesten skulle komma till?
jag blir så ledsen, skulle vi inte dricka lite allihop? Tillsammans?
Ne Jonas och Dalin ute och jag och Rafael är uppe, men nu gick han me happy life jag har.

Datorn är ett gift

Japp det är det verkligen, jagf hatar min dator den tar upp alldeles för mycket tid i mitt liv känner jag.
Sätter man sig och ska kolla facebook lite snabbt, jamen ellerhur? Nej det går ju inte för då ser man att någon spelat nått jä**a spel så då måste det provas, och man kan ju inte bara prova en gång utan man måste ju slå den andra människan, men om det inte går då om det är helt hopplöst jag då har man helt plötsligt suttit och spelat de spelet i 2 timmar medans barnen sov midda.
Precis som jag inte hade massa annat och göra när dem sov midda, jo det hade jag ju men datorn är ju beroend framkallande.
Så nu får jag väl sätta fart att göra allt det där jag skulle hinna när dem sov nu istället med dem 2 hängande över mig, inte lika roligt men man får la skylla sig själv antar jag.
Så nu ska jag gå ut och hänga upp tvätten så jag hinner tvätta en maskin till idag, sen är det sista rycket i storarummet som gäller, vill bli klar här idag så man kan leva helt normalt sen.
Är bjudna till Dalle och Raffe ikväll, så vi får se kanske blir en Challan tripp ikväll vem vet får höra med Jonas när han kommer hem.

Jag är nog nästan lite sugen på utgång idag, lite banken tycker jag låter väldigt trevligt men då återstår problemet att jag är så satans fattig som vanligt :( så det får jag ta en rikare helgdag :)

Party sugen

Jag är så fruktansvärt party sugen, hede varit trevligt med lite partay tycker jag.
Nån god dricka och lite vänner runt om sig det gör en härlig kväll, men ser inte ut som det blir så just denna helgen.
Är fruktansvärt Fisker sugen, tänkte jag skulle ringa henne och höra när hon kommer och partar med mig och tittar på min nya lya :)
Kanske kan bli lite dricka med Dalle ikväll eller imorgon, vi har så mysigt på våra dricka kvällar ;)

Nej nu ska jag fortsätta min storstädning så man slipper ha det på helgen, hatar att behöva städa på helgen då ska man ju koppla av och umgås med folk man tycker om.

Irriterad

Vill bara säga att nu har jag stört mig tillräkligt länge på detta så nu EXPLADERAR jag..
Ghaa.. blir så fruktansvärt arg på folk som man ringer till och typ vägrar svara eller bara skiter i de.
Har nu försökt ringa skolan som jag tänkte jag skulle börja i igen i ungefär 4dagar.

Måndag: Personen du söker är på semester återkommer Onsdag 8:00

Onsdag: 09:30 piipp piiip piiip piiip piiip piiip piiip piiip piiip piip inget svar

Onsdag: 12:00 Personen du söker är på sammanträde återkommer Torsdag 08:00

Torsdag: 11:00 Personen du söker är på sammanträde återkommer Fredag 08:00

Är det irriterande eller? Jaa det är de suck

Blir så trött..

På att alla nagelteknolog jobb på ams är i stockholm eller runt stockholm.
Har nu mera insett att ska man lyckas ordentligt som nagelteknolog ska man bo i en stor stad och inte i Kristianstad.
Så nu har jag bästämt mig att får jag inte göra det jag vill (göra naglar) så tänker jag börja plugga, så japp det ska jag göra.. ringa på Onsdag och hoppas jag kan börja snart vill inte gå hemma mer nu
Ghaa orkar verkligen inte de, nu är det dax för mig att göra nått vettigt.

Plugga är kanske inte det jag vill göra men ska jag någongång i mitt liv få ett jobb så får jag väl börja någonstans.

Har haft stora planer att flytta till Stockholm till alla nagelteknolog jobb men det är ju lite surt eftersom Jonas har sitt jobb här, synd för jag hade verkligen velat jobba som nagelteknolog.

Hit jag flyttat nu (Huaröd) under mig är där en gammal affärs lokal som dem SKA göra om till en lägenhet jag har varit lite inne på att hyra den och ha salong och cafe där men.. det är i Huaröd vem åker till Huaröd för att göra naglar ellr åka hit för att ta en fika hmm.. nej jag vet inte tror inte riktigt på de men det är synd.

Nej nu är det dax för mig att fixa lite kvällsmat, blir varma mackisar, mumms magen min är hungrig.

RSS 2.0