Tiden bara går.. Nästa helg är det dax för...

img_1569 (MMS)

Tiden bara går.. Nästa helg är det dax för mitt minstaste hjärta att döpas så har lite att fixa med nu i veckan. Tårtor ska beställas, dopklännongen tvättas, allt inhandlas, fixa kläder till Mig och tjejerna ( Jonas vet redan vad han ska ha ) och massa till. Japp nästa vecka börjar med ett tandläkare besök imorgon bitti för min stora tjej. Och denna veckan slutade bra, varit på barn kalas på andys lekland då min favorit kille fyller 2år idag Efter kalajset blev det hem här med jonas bror, hans tjej och deras fyra barn. Även svärmor och hennes kille kom. Och vi åt tacos och hade trevligt. Sen kom också födelsedags barnet och hans mor och far och storasyster. Fy vad jag gillar när här är mycke folk, jag vill ha en stor familj det är så mysigt när de händer något i varje hörn hehe. Men i veckan var jag på återbesök på mvc och har nu en p-stav som väntar på mig på Apoteket så så fort nästa mens kommer så är det fru Löfstedt som åker och sätter in den, så blir inte fler barn här på dem närmsta 3 åren. Kanske tur att jag inte får bestämma för då hade nästa varit i magen redan ;) vill ju ha en liten mammas kille också. Nej nu ska jag kolla på solsidan och minuten :)


Tråkig dag jävel :( har nu bestämt att jag...

img_6907 (MMS)

Tråkig dag jävel :( har nu bestämt att jag hatar fredagar. Trött på dessa ensamma fredagar. Borde vara förbjudet att jobba kväll en fredag.


Dessa goingar vakna alldeles för tidigt id...

img_0895 (MMS)

Dessa goingar vakna alldeles för tidigt idag :( och mitt morgon humör har bara blivit värre sen jag sluta röka, om de nu kan bli värre ;) men nu är jag uppe och vi har bäddat ner oss på soffan alla tre framför barnprogrammet.  Idag skulle jag egentligen till stan med min mamma och hitta något att ta på mig på felicias dop men sen skulle min man visst jobba iaf och min plan sprack som vanligt när jag planerar något. Är så satans trött på att de aldrig kan bli dom jag tänkt. Så nu vet jag inte vad dagen har att bjuda på, blir väl vara hemma och städa lite inför helgen hur roligt nu de kan vara. Nej nu vakna bebis, hörs sen.


Rök fri dag 6. Japp 6 dygn har gått nu och...

img_7691 (MMS)

Rök fri dag 6. Japp 6 dygn har gått nu och jag har inte rökt ett endaste bloss, men måste säga att det är jobbigt som fan för jag är ständigt röksugen. Igår morse fick jag en liten kusin pojk som jag varit och myst med idag, och gissa om jag blev sugen på en pojk bebis hehe men de får vänta. Dax att sätta in en p-stav jävligt snabbt nu innan jag får någon korkad ide och ska ha en bebis till nu. Men Gud va söt han var, världs Goa kinder. För övrigt har det väl inte hänt för mycket. Har suttit och försökt lära pappa allt om Facebook idag och de går framåt men hehe så roligt det är med folk med lite datorvana, man eller iaf jag tar så för givet att alla kan datorer men så är inte fallet. Nu ska jag gå och sova tror jag bestämt. Natti natt


2011

Då är allt jul stök ÄNTLIGEN över. Jag brukar gilla julen skarpt men denna julen har allt känts mest på tvingat och stressigt. Men julen i sig blev väl helt ok trotts allt. Lillejulafton när vi firar med mannen mins familj låg jag och Ronjis hemma i feber men vi mös till de lite hemma hon och jag och öppna lite paket och så. Julafton var jag frisk igen vilket var tur eftersom vi skulle fira julen här hemma i år. Tjejerna fick massor fina paketer och allt var bra, glada barn på julafton det är väl huvudsaken tycker jag sen hur dem vuxna har de det är lite skitsamma.

Sen kom nyårsafton och den fira vi också här hemma med Sara och Dennis, åt lite gott, drack lite gott och hade de almänt gott. Hade sagt till barnen hela dagen att ikväll barn får ni vara vakna hur länge ni vill, hela natten om ni vill. Hehe det sluta med att alla 3 sov innan halv 10. Men när klockan slog 12 väkte jag Ronja så hon fick kolla på alla raketerna och hon tyckte det var coolt men hon var lite för trött.

Och med de nya året kom nyårslöftena..
1: Sluta röka
2: Börja på vv 1 Januari
3: Gått ner till 65 till Juli

Och ja.. jag har inte rökt sen 00:00 nyårsafton men har inte skrivit in mig på vv än då jag inte tycker det är riktigt ok att sluta röka och sluta gotta sig på samma gång. För får jag inte cigg vill jag åtminstonde ha nått annat gott. Som idag åt jag semlor och det var för jävlans gott.

Nej nu vakna min bebis så jag ska gå och ta henne och sen laga lite kvällsmat till alla hungriga magar, pizza mackor blir det idag.

RSS 2.0