Nu har äntligen mitt tredje flickebarn kom...

img_7401 (MMS)

Nu har äntligen mitt tredje flickebarn kommit ut till oss. Förlossningen gick snabbt och lätt :) rena dröm förlossningen.  Hon vägde 3600g och var 48cm föddes lördagen den 13 november. Och hon har fått namnet Felicia. Hon är så fin så underbar så perfekt :) och mina stora tjejer är så duktiga och stolta så klart.


Bf idag :)

Idag är det sagt att lill tösen i magen ska komma ut till oss, men känns inte riktigt så.
Har haft värkar med 10 min mellan rum sen i förgår och inget mer än så händer så.. ja jag tror inte hon kommer idag men hade varit rätt fräkt annars att föda på beräknat datum.
Men sen den dagen jag fick datumet 11 November har jag sagt att hon skulle komma den 12de för då får hon personnummer 101112 och det är ju rätt fräkt om ni frågar mig :)
Så hoppas hon kommer imorgon.
Min man har nyss kört till jobbet och nu sitter jag här på en pall och lyssnar på skit hög musik, så högt att basen gör att jag får starkare sammandragningar.. hmm.. kanske inte så bra får nog ta och skruva ner lite.
En timme kvar tills jag ska gå och hämta barnen på dagis och idag ska jag faktiskt gå, har fått skjuts dit hela veckan men idag känner jag att det kan vara skönt med en liten promenix.
Så nu ska jag dammsuga resten av huset orkade bara halva innan :) Sen en god kopp te innan jag beger mig mot dagis.

3 dagar kvar till bf

Och detta har gått mig på huvudet, tänker inte på något annat på hela dygnen bara bebis.
Vill att hon ska bestämma sig för att komma ut nu så jag får de hela hemska biten överstökad och kan komma hem med min tredje lilla flicka :)

Satte mig med tjejerna och kolla på lite barnprogram sådär för en timme sen och vipps sa de sen sov dem båda 2, så tänkte jag får nog gå och väcka dem snart så dem kan somna ikväll för imorgon är det ju dagis så ikväll blir det sängen i tid.

Mitt paket från jotex med mina nya julgardiner har kommit ÄNTLIGEN! Har väntat på detta paket i över 2 veckor, jag trodde de blivit nått fel och att jag inte skulle få dem men nu ligger dem på ica och väntar på mig :) Lyckliga jag!
Tänkte jag skulle gå ut och kolla till mina julgrejor ikväll när barnen lagt sig och kolla hur mycke som gått sönder i flytten :( Tänk om jag inte har några tomtisar kvar då blir jag ledsen. Julpynt är det bästa som finns och det ska vara i massor helt överdrivet helst, jag hade passat att bo i usa när det är jul. Synd att man inte är lite rikare för då skulle det pyntas i trädgården också nu när jag har hus och allt men nej jag får nöja mig här inne. Men det är ju sjukt hur fort tiden går, det är alltså mindre än 3 veckor kvar till 1 advent och då ska allt mitt pynt vara uppe.
Sen blir det att fixa med julen, vi ska vara här på julafton tillsammans med mamma, mormor osv. Det ska bli mysigt. Men blir en del att  fixa och så innan dagen är här. Och jag är så sugen på allt juligt, glögg, Vörtbröd, Julost, Julmust, LUssekatter, Knäck ja allt. Tror jag ska ha en liten mys dag här hemma en dag i december, bjuda hem lite folk och bara jul gotta oss.


Lördag..

Ja och nu är det Lördag och ingen bebis har kommit ut till oss än :(
Jag vill verkligen att hon ska bestämma sig för att komma ut nu, denna väntan har varit så lång kan verkligen inte minnas att man väntat så intensivt på dem andra 2 trollen. Sen är det ju förverkarna som gör de hela så mycke jobbigare, fy va trisst det är man går och hoppas var gång det kommer en förverk att denna gången kanske det är på riktigt men NEJJ :(
Rätt lustigt hur alla graviditeter är olika.

Nummer 1: Inga förverkar, Inga efterverkar
Nummer 2: Inga förverkar, efterverkar (och aj :( )
Nummer 3: Förverkar i minst 3 veckor redan och känner på mig att efterverkarna kommer vara värre denna gången också.

Jaha idag är det lördag igen och jag gick upp alldeles för tidigt för mitt eget bästa men vad gör man?
Igår lät jag mannen min sova längre på morgonen då tyckte jag imorse att de kunde ju jag få göra idag för jag är faktiskt också trött och hade uppskattat att få sova ut en sista gång innan jag har en ny liten bebis som definitift gör så jag inte kommer få sova ut ordentligt. Men vem bryr sig om vad jag vill och behöver? Ingen i detta hushållet iaf.
Så jag fick ju gå upp, och snart är dagen städning avklarad bara lite plock in i diskmaskinen och dammsugning sen tänker jag inte göra mycke här hemma idag.
Jag vill hitt på något idag men vet inte riktigt vad.. är sugen på lite loppisar, kanske?
Önskar jag hade några tusen över.. då skulle jag åkt till Gekås idag. Jag är så fruktansvärt sugen på Gekås så de finns inte, Hade varit super skönt att åka dit och få alla eller iaf många av årets julklappar inhandlade, lite kläder till barnen alla 3 :), en ny garderob till min man och ammningsbh till mig och så lite julpynt så klart :) sen hade jag varit super nöjd. Möjligtvis en jacka till mig också för jag lär väl aldrig ha råd att köpa jackan jag vill ha :(

RSS 2.0