Fågel i köket

Hjälp hjälp hjälp!!!
Hade nyss en liten fågel i mitt kök fy fan det var det hemskaste jag varit med om shit herre gud mitt hjärta slår fortfarande i 190.
Men nog om fåglen som nog var lika rädd för mig som jag var för han.
Jag har övat massor i helgen på min manikyr och det går framåt måste jag säga fan dett är riktigt roligt.
Idag är det skol dax igen 18-21 lite manikyr prov blir det nog idag men jag tror jag klarar det ganska så bra jag känner mig ganska säker på min grej nu.
Faste kom för en stund sen och hämta Ronja skulle köra henne till dagis så henne ska jag hämta igen vid 14. Sara skulle kommit så jag fick öva på henne en sista gång innan provet ikväll men Eddie mådde inte riktigt bra så det sket sig. Hoppas jag kan få tag på någon annan som jag kan få öva en gång till på.
Nu ska jag städa lite så jag har all tid åt att göra manikyr sen om inte på någon annan så på mig själv.


Plugga öva plugga öva

Ja det är det enda jag gör just nu :)
riktigt skönt är det att ha något att göra måste jag säga, men från att inte göra något i så där massa år till att plugga ihjäl sig det är rätt tufft faktiskt men gud så roligt det är.
Min helg: slutade 16 i fredags åkte direkt hem till Petra och gjorde manikyr på Ida, sen in till Jenny för Simon fyllde år, fyllde 14år shit tiden går så fort lille lille Simon är nu 14år. Hemma sen så gick och la oss ganska direkt.
Vaknade Lördes morse ganska sent så snabbt upp och göra vid oss allihop sen var det bara att köra iväg till Landskrona där väntade Vigggos dop. Så då var vi där ett par timmar Emelia och Jocke följde med oss hem så då gjorde jag manikyr på Emelia tog 1timme och 35minuter ungefär så lite övning till måste jag ha det ska bara ta 1timme och 20 minuter på Tisdag.
Sen kom söndagen då kom Emelia hit igen på morgonen för Jocke och Jonas skulle till Huaröd och jobba på loppisen så då hade jag en heldag att öva på Emelia riktigt roligt jag prövade alla nagelak på henne nästan. Sen kom Dalin så hon fick också låna Emelia och göra en manikyr på henne. Sen kom Jenny faste också och ville ha manikyr så då fick jag ju ställa upp. Jag och Jonas åkte sen och hjälpte Janet att flytta lite, sen var det lägg dax igen. Idag vakna jag först till när Jonas ringde dagis imorse och sa att Ronja inte kom idag. Sen vakna jag vid 10. Nu sitter jag och borde städa lite för Sara och Anja kommer snart och ska få lite manikyr :) Sen ikväll kommer nog svärmor och Alexandra och vill ha lite manikyr.
Längtar till Torsdag då borjar gelen det ska bli skojjigt som tusan men efter bara veta hur svårt det är att göra en manikyr så tror jag det är skit svårt att göra gelenaglar. men det gör ingenting bara öva öva öva övning ger färdighet det är väl så man säger.
Nej nu kommer Sara.
HEJ HEJ

Början

Då har jag börjat min utbildning som börjar bli rolig nu ;)
Har haft teori hela veckan och det är ju absolut INTE min grej måste jag säga. Jag fattar ingenting men det är bara att läsa läsa läsa så nån gång fastnar det väl.
Ronjas dagis har gått super bra så nu har hon varit där 2 dagar 9-14 skönt att det funkar så bra så man slipper sitta hemma och vara orolig. Hon har blivit så stor det är helt sanslöst vad tiden gå.
Igår innan vi skulle sluta på utbildningen så fick vi öppna vårt första paket :)
Där var alla manikyr grejor sååå roligt massa colla färger och så skit skojigt.
Så idag börjar vi lära oss manikyren det ska bli spännande.
Handmassage lärde vi oss häromdagen men jag känner verkligen att jag måste öva massor på det, det är fan mycke svårare än det ser ut när man får det själv, Jag får så ont i min egen hand när jag gör det och det betyder att jag gör mycket fel för det ska du naturligtvis inte få.

Längtar till 18 :D

Helgen över och utbildningen börjar

Helgen då.. Fredags jobba Jonte kväll så jag ringde hit min vän Dalle som skulle hålla mig lite sällskap, så hon kom och vi köpte lite chips och cola för vi var ju så sugna sen spela vi lite binga för vi skulle vinna som vanligt men ack nej inte denna gången heller :( Vi hade iaf en riktigt mysig kväll jag och min vän.
Lördags var vi vid bosjöklaste på skånedagarna väldigt trevligt. Kolla på circus inte lika roligt den sämsta cirkus jag sett i hela mitt liv tror jag.
Men annars hade vi en riktigt mysig dag där. Hämta Sara och Eddie istan på natten sen dem hade varit i Danmark så dem var lite fulla haha Sara är söt :P
SEn blev det Söndag och vi skulle hämta mamma i Malmö så åkte några timmar innan tog en snabb runda på ikea åt pizza på pizza hut dem har ju bara dem godaste pizzorna ever.
Nu sitter jag hemma utan barn skönt faktiskt att ha lite tid för sig själv Bianca är hos faster och Ronja på dagis ska snart gå och hämta henne. Sen är det hem och vila lite middag, sen slutar pappa klockan 1 så när Ronja vaknar igen är han nog hemma. Sen händer det sen händer det stora jag har väntat och längtat efter nu så länge sen bär det av moot helsingborg FAN iag börjar utbildningen nu idag om bara några timmar jag är fruktansvärt nervös måste jag erkänna det ska bli så roligt :D


Dagis utbildning allt på en gång

Nu var det ju ett tag sen jag skrev.
Ronja har varit på inskolning på dagis hela veckan det har gått super bra och jag är 100% säker på att jag valt det bästa dagiset i Tollarp till henne.
All personal är underbar verkligen UNDERBAR, där är inte super många barn utan mer lagom, barnen är urgoa allihopa och det känns verkligen inte alls så jobbit som jag hade föreställt mig att det skulle vara. Så jag är super nöjd med veckan som gått måste jag säga.
Jaha och då var det fredag igen nu ska bara denna helgen också gå sen blir det måndag och då bär det av till helsingborg för då börjar vår utbildning DALLE :P
Gissa om jag börja bli över nervör vill bara nu nu nu.
Tänker inte på något annat än naglar naglar nagla och litre dagis.
Helt ärligt tror jag jag hade behövt en psykolog just nu, märks att jag inte gjort något på länge för det är sant jag börjar känna mig knäpp det existerar bara naglar i huvet på mig.
Kan inte sätta mig framför datorn utan det är naglar kan inte prata i telefon utan att det är naglar ja och ni ser ju kan inte blogga utan det är naglar första jag
tänker på när jag vaknar är naglar ligger och tänker på naglar hela nätterna så jag inte kan sova.
HJJÄÄÄÄÄLP!!
Igår var jag nere i Tollarp och kollade på ett rum i en frisörsalong som jag antagligen ska hyra längre fram typ i april när Bianca kan börja dagis men det är bara bra att det är länge till för då hinner jag både samla på mig allt man kan köpa lite då och lite då och plus att jag har hunnit göra super många naglar när jag öppnar så då lär jag va jätte duktig och få bra omdömme och nöjda kunder det tycker vi om :D
Nej nu ska jag se hur det går för Fisker hon ska hjälpa mig att snygga till min blogg lite.

RSS 2.0