15 dagar kvar

15dagar kvar på denna långa graviditet.
Önskar att det inte hinner gå 15dagar till lill flickan i magen tänker komma.
Fick en liten kusin i lördags som ska heta emilio =) har inte sett han än på riktigt men såg ett foto på det söta lilla livet.
Imorse vakna jag halv 6 och var tvungen att gå på toa, när jag var klar bestämde jag mig för att inte gå och lägga mig och lida igen för det är så jobbigt att bara ligga där och ha så ont hela tiden bättre att vara vaken då känner man inte smärtan riktigt lika mycket.
är så trött på denna smärta men vad finns det att göra mer än att vänta.
Ska till barnmorskan på onsdag så då får vi se vad hon säger, är osäker på om jag vill bli igångsatt eller ej.
Men hade ju varit så skönt att få detta över.
Idag jobbar min man hela dagen ganska drygt hade varit lungt om det bara var idag men han ska jobba mycke hela veckan usch så dröjgt :( men men snart ska han vara hemma med oss i 10dagar det ska bli så skönt behöver han verkligen just nu men får vänta ett litet tag.

Nu orkar jag verkligen inte mer..

Nu har det nått alla gränser i hela världen.
Jag har så jävla ont så jag inte vet vart jag ska ta vägen, bebis hade gärna fått komma viken dag som helst nu för jag orkar verkligen inte mer.
Det som gör ondast är inte alla smärtor i bäcknet och magen det är att jag inte ens kan ta hand om min dotter så ont som jag har och det känns för jävligt känner mig som världens sämsta mamma.
Och så har vi ju i princip flyttat hem till lillan (jonas mamma) nu för jag ska få så mycke hjälp som möjligt och här får jag ännu mer panik på allt.
Sitta hemma hos någon annan hela dagarna är fan inte roligt saknar mitt hem där hemma ju =(
Och kennet hennes gubbe han går mig på nerverna bara genom att existera i min närvaro han luktar illa låter illa går illa han bara är PEST.
Jag bara önskar att det ska börja göra ont snart riktigt jävla ont så det är dax att föda jag hade blivit så lycklig vill bara få denna hemska graviditet överstökad nu.

RSS 2.0