sjuka barn

Detta börjar bli en ond cirkel kan jag börja känna, min stora dotter hinner knappt bli frisk förrän hon har åkt på nästa sjukdom, dettas är så jäklans jobbigt.
Nu ligger hon i min säng och sover med 40graders feber och ont men jag har inte fått fram var det är hon har ont, men nu har hon iaf somnat så hoppas hon får en stunds sömn för alvedon får jag inte i henne verken drick alvedon eller rump alvedon.
Och jag tycker så synd om henne sammtidigt som det är så fruktansvärt jobbigt.

Nu tänkte jag jag skulle hinna ut och diska och kanske göra lite mat innan hon vaknar sen ikväll så blir det nog att göra naglar på Johanna.

Lördag!

Då var det lördag idag gårdagen blev visst en tripp till Landskrona, synd bara att min stora tjej fick hög feber men annars var det trevligt blev pizza och lets dance.

Och vad tyckte jag då om lets dance jo jag tyckte helt klart det var rätt som vann.

Nu ska jag snart göra naglar på Sanna sitter bara och väntar på henne, tänkte gå ut och ta en cigg nu innan Sanna och sofie kommer.

hitta glädjen

hur var hittar man glädjen att laga mat?
Jag tycker det är så fruktansvärt tråkigt att först komma på vad man ska äta och sen laga det, suck det är inte alls min grej.
Nej varje dag sitter jag på samma sätt och först ska komma på vad man ska äta och det är ju inte det lättaste, men nu är jag faktiskt jätte hungrig.
Hmm vad ska vi äta idag?

Sol igen

Blev orolig igår ett tag när jag vaknade och det var snö, men idag när jag vakna vakna jag med ett leende på läpparna och yes yes yes det är sol igen.
Det är ju så underbart, jag älskarsol och värme hoppas på sommaren snarast det hade varit super skönt.

Idag vet jag inte vad jag ska göra, väntar nu på min man som är och hjälper en gammal tant att flytta från ett hem till ett annat och vem vet hur länge det kan ta.

Funderar på att ta min lilla dotter och gå ut och gå lite kanske gå ner till carolas cafe nere i byn och fika lite Tina jobbar där idag.

Jag vill ha min dator tillbaka jag HATAR mammas dator den är inte alls som min, men jag får väl stå ut nu är det väl bara 2 veckor kvar tror jag HOPPAS JAG :D

Sönder :(

Vår laddare till datorn har gått sönder det är därför jag inte bloggat och det kommer ta 3 veckor innan vi får en ny. Så trisst men men, nej nu har jag inte tid att sitta här men ska försöka komma till och blogga lite ikväll me för mamma är här så kanske jag får en chans på hennes dator men lovar inget.

Sol

Ja det var trevligt att det var sol idag också man vågar ju inte hoppas för mycket men :D så underbart det är.
Blev aldrig att vi fixa balkongen igår så får se om vi hinner med och fixa det idag kanske.
Fy vad jag hatar att vara förkyld det är inte alls trevligt, men det gör inget för jag har vårkänslor i exakt hela kroppen vill bara ut och göra ett sånt Ronja rövardotter skrik.
Nej nu har jag inte tid att sitta här mer, tiden innan 2 då jag hämtar Ronja den är viktig :D måste hinna med så mycket som möjligt.

Fin besök

Då har vi haft lite fin besök idag, först kom faster och hennes underbart söta lilla Anton sen kom även svärmor så trevligt blir inte så ofta vi träffas nu mera tyvär men men sånt är det.
Svärmor åkte nyss och Faster ska också gå snart och då är det vbäl dax att göra lite mat vet bara inte riktigt vad det blir men är sugen på lasagnette så det får det nog bli.

Detta underbara vädret gör mig lycklig, jag bara älskar solen så fruktansvärt mycke, längtar övermycket till sommaren nu så det spritter i hela min kropp.
Tänkte jag skulle ta mig ut på balkongen och fixa till där lite så den är fin nu till våren.
Sen har jag ju beställt massa fröer av min lilla syster så sen ska det sås massa så balkongen blir riktigt mys mys till sommaren underbart.

Nej nu får jag göra nått vettigare än att blogga. 

Glömde melodifestivalen

Jo så klart kollade jag på melodifestivalen i Lördags och vad tyckte jag om den?
Nej jag tyckte inte det var rätt låt som van men det var inte heller den sämsta låten som van.
Sen måste jag ju säga att jag tyckte det var katastrof att Molly Sanden fick 2 poäng ÄRLIGT jag tyckte den var bra men tydligen var jag ganska ensam om det.
Nej förutom allt så tyckte jag EMD skulle vinna.

inte skrivit

Nej jag vet har varit lite dålig på att skriva nu, her varit lite sjuk, eller ja jag har tandvärk och bihålsinflamation, det är på bättringsväg men tyvär inte helt borta.

Sitter just nu och kollar på nyhetsmorgon på 4an, och shit det borde förbjudas, eller enbart sändas för senila, dem säger ju samma sak varju halv timme det är ju helt sinnes sjukt. Sända nyheter och väder varje halvtimme suck.

Jag vakna alldeles för jätte tidigt imorse av min lilla Ronja hon har börjat vakna så ap tidigt det är lite jobbigt måste jag säga, sen en stund senare så kommer hon in till mig och säger att Bianca äter bajs, och jo visst hon hade tatt av sin blöja och kletat i bajs. ÄLKIGT. Ibland är det helt enkelt inte roligt att vara mamma. Men det var ju bara att få in ungen i duschen snabbt som attans och medans jag tvätta henne så fixa Jonte hennes säng. Fy nej det är inte alls vad man vill vakna till 7 på morgonen.

Nu är Jonas och lämnar Ronjis på Dagis och Binca sover så jag tänkte jag passar på att blogga lite.

Vet inte alls vad denna dagen har att bjuda på blir nog lite städning tror jag, eftersom jag inte mått så bra ett par dagar nu har det blivit lite dåligt på den fronten men idag är det nog dax om inte dagen bjuder på nått annat lite roligare kanske.

Nej nu ska jag fortsätta kolla på nyhetsmorgon :D

Fredag idag :D

Har varit en lite klumpig dag, höll på att bryta ihop av min och allas klumpighet en stund innan mat dax men då berättade någon för mig att det var fredagen den 13de idag så då kunde jag ju inget annat än att skratta.
Jag brukar aldrig märka av att det är fredagen den 13de men idag har jag verkligen märkt det suck.
Nej nu sitter jag och kollar på lets dance och dricker en öl.
Har nyss ätit efterätt och shit jag har verkligen blivit beroende, det är en hemmagjord chokladmousse mumms mumms, lite farligt bara då jag ätit 3 gånger sen förra Lördagen lite illa kan man tycka.
Nej jag sitter och funderar på att åka till min vän Gunilla på Challan men jag vet inte vi får se var som händer :)

så..

Då är jag väl så gott som helfrisk nu och tillbaka i min blogg värld.
Morgonen, ja tina och sonny kom med lite bullar imorse så blev det lite frukost och sen gjorde jag vid tinas naglar så hon är vaker då hon ska iväg och fotas lite på lördag.
Nu sitter jag och väntar på att min svärmor ska komma och hämta mig och familjen så vi ska in till blåaloppan lite sen vet jag inte vad dagen har att bjuda på. Men nu tänkte jag dra fram dammsugaren lite snabbt så är det klart sen när jag kommer hem.

En liten tävling till ;)

Var verkligen tvungen att vara med och tävla om dessa ur coola bestik och hoppas verkligen jag vinner dem till min dotter :D


Tyvär lyckades jag inte få in bilden men gå gärna in på http://frusofie.se/2009/march/tavling.html#comment och var med :D

Tävling

Jag är med i en tävling hos http://blekblondinsdagbok.blogg.se/2009/march/tavling.html?_tmp=154346aa140b52136283996d3587fe3bcebefdad om denna underbart coola mus




dsgfdg

sjuklig

Då var det ny vecka och den börjar med sjukdom, inte alls skoj.
Sitter nu och funderar på vad man ska ha för mat idag, orkar ju knappt laga mat och orkar nog inte äta den häller men hungrig är jag.

Lördag lördag schlager schlager

Då var det Lördag idag och jag har haft lite sovmorgon idag underbart tack min älskade man, sen kom min UNDERBARA granne och väckte mig tack mamma och Jonas som lät henne göra det för det finns inget bättre sätt att vakna på.
Ja så som ni förstår så är jag lite grinig idag.
Och min rygg ska vi bara inte prata om jag har så fruktansvärt ont så jag vill gråta.

Kvällen bjuder på schlager och lite go dricka med min mor.

...

Ny duschad och redo för besök, tycker dem kan komma nu för jag är skitans hungrig nästan så jag är lite yr.
Hatar att vänta...

Städa

Då har jag varit i full gång sen jag vaknade 8 imorse och nu känns det som min rygg är delad i 2 delar, men jag har mera att städa så än får jag inte vila min stakars rygg :(

Ikväll kommer Jokke och Johanna hit så ska vi ä'ta pizza och spela lite spel och så´tror jag.

fika med faster

äntligen blev det lite fika med faster och bebisen :D
Han är så stor eller nej det är han ju inte men han växer fruktansvärt fort tycker jag.
Nu sitter jag och klurar på vad vi ska ha att äta idag är helt trött och slö så orkar inte stå med nått som tar speciellt lång tid så vi får väl se.

oj då

Jag skrev ett inlägg imorse men jag har visst glömt att publisera de oj oj.

Jaha jag har hållt på att städa här hela fm och nu tog jag en liten paus för att måla naglarna lite.
Så nu sitter jag och väntar på att dem ska torka sen ska jag dammsuga och torka mina golv, men nu ska jag gå ner och hjälpa min granne med nått.
suck.. jag orkar inte.

Jonas är och hjälper sara att flytta lite sen vet jag inte vad vi ska hitt på.
Dalin skulle väl komma upp en runda sen på lite kaffe

Ikea

Jonte lånade sin mammas bil idag så vi skulle hitta på något, vi bestämde oss för att köra ner mot Malmö. Väl i Malmö blev vi hungriga och bestämde oss för att åka in på ikea och äta bara äta och sen gå igenom resten, haha undra om någon av oss trodde på det själva. Nej men så blev det iaf inte, blev en del shoping och vips när vi satt i bilen igen var klockan visst redan 7 oj då tiden går fort när man har skojigt.
Köpte en ny säng till min stora dotter och säng kläder till den och likadant till lillasyster, sen köpte jag ett bord och 2 stolar till mina barn som dem ska ha och sitta och pyssla vid är tanken sen får vi väl se vad det blir av det sen köpte jag bara lite smått pill som alltid på ikea, ikea är farligt farligt.

Väl på väg hem så säger min man att han var sugen på att köra och kolla på Malmös nya arena så då gör vi väl det då tyckte jag, visst hur lätt var den att hitta då? nej inte alls lätt men vi hittade efter många omvägar och yrande.
Sen skulle vi hitta ut där ifårn och det var ungefär lika lätt blev massa körande i Malmö och utanför Malmö innan vi väl hittade vår efterlängtade e22.
Efter ett bra tag på vägen så kom det skyltar där det stod 1mil till Landskrona ja då hade vi visst lyckas komma på fel väg iaf fattar ingenting för vi var på e22an ett tag iaf.
Fick vända i Lanskrona och sen hittade vi hem igen skönt trodde aldrig vi skulle hitta hem igen.

Måste även berömma mina underbara barn som har varit så snälla och goa hela hela dagen, jag fattar inte de. Var är mina barn? Mina barn är inte så snälla och lydiga som dem varit idag tror aldrig det har hänt, men dem måste också tyckt det var en trevlig dag på ikea idag.

Sen vi kom hem så har vi fixat ihop sängen och det nya bordet och så, packat upp allt och nu är jag svin trött så ska sova.
Orkade inte blogga men kände att jag var tvungen.
Natti natt

Hämta Ronja

Jonas gick och lämna Ronjis på dagis imorse han hann knappt hem sen ringde dem och sa att hon hade kräkt, så vi gick och hämta henne igen.
Sen kom vi hem och åt lite frukost och så och nu mår hon hur bra som helst, vet inte vad det där har varit.
Nu är iaf Jonas hos sin mamma och hämtar hennes bil som vi ska låna idag, vet inte vad vi ska göra men alltid lättare att göra nått när man har bil.
Är sugen på att träffa Jonas syster och den lilla bebisen men det är ju inte så bra om nu ROnja har kräkt idag så det får vänta.

jag har nyss målat mina naglar, och som vanligt när jag gör det så blir det förstört på en gång, suck det är så trisst.
Men så är det väl när man är så korkad ochh målar naglarna när båda barnen är hemma och vakna, jag måste ju ta i dem haha jag är rolig, får väl göra om det ikväll för så här kan jag ju inte se ut så är det ju bara.

Städ måndag :D

Igår blev det en tripp till Laholm där vi hälsa på min efterlängtade vän Fisker, det var trevligt som tusan alltid lika roligt att träffa henne, får hoppas nu att det inte ska behöva dröja lika länge tillsnästa gång bara.

Idag är jag i full gång och städar och har mig, måste hinna med en massa städ till innan 2 då det är dax att hämta Ronja ponja så hinner inte skriva mer nu men hör av mig mer ikväll.

Söndag

Fy vad veckrna går snabbt det är ju helt sannslöst tycker det är söndag aldeles för ofta.
Men nu är det söndag igen i vilket fall, vare sig jag vill eller inte.
Har antagligen bil idag också så blir nog att vi åker någonstans var vet vi inte än, först blir det lite frukost och så sen får vi se.

Igår åkte vi till bo olsson i Tomelilla där vi shopa absolut inget vettit hitta inte så mycke lite tråkigt när man väl åker dit. Sen åkte vi till Ystad och åk på en liten resturang och Jonte var helt extas när vi gick på torget där dem spelar in wallander haha.
På kvällen när vi kom hem så kom Jokke och Johanna hit då blev det pizza/kinamat men jag var nte hungrig så jag kolla bara på. 

Melodifestivalen igår va va de? ärligt? Nej det var den sämsta.

Fick min nya telefon igår kväll, och I LOVE DEN, helt underbar, dock inte så bra kamera som jag hoppats på men den funkar absolut om man gämför med min förra. Men jag trodde 5 megapixlar var bättre än så men men.
Jag var sketa rädd att jag inte skulle fatta något på den eftersom det är endast tutchskreen men den är jätte bra och hur enkel som.
Det enda som inte var bra var att mitt minneskort som jag haft till mina 3 senaste mobiler funkar inte i den lite sorgligt kan jag tycka men men får ju ta och köpa ett nytt.

RSS 2.0